Leie av elbil og hybridbil hos Budget

An EV car stops at a charging station

Tenker du på å kjøpe en elbil, hybridbil eller pluggbar hybridbil og ønsker å prøve ut en først? Eller ønsker du bare et mer bærekraftig alternativ når du leier en bil? Det er på tide å velge grønt med vårt utvalg av Budgets miljøvennlige biler.

Oppdag komforten med pålitelige, superstille miljøbiler som leverer på kraft og ytelse. Kjør en elbil hos Budget så kan du redusere drivstofforbruket ditt og utforske nye horisonter samtidig som du reduserer forurensende utslipp.

Vår bilpark med nyeste modeller inkluderer et utvalg av hybridbiler, elbiler og pluggbare hybridbiler. Du vil se alternativene etter at du har valgt utleiestasjon i vårt reservasjonspanel.

A woman charges her electric car

Hvorfor leie elbil hos Budget bilutleie?

I Budget gir vi våre kunder valget fra et bredt utvalg av leiebiler, inkludert hybridbiler, elbiler eller drivstoffeffektive biler på mange av våre utleiestasjoner. Vår bilpark består hovedsakelig av biler fra gjeldende og foregående modellår – noe som sikrer høyest mulig standard på luftutslippskontroll.

Bilutleiekunder globalt blir stadig mer bevisste sitt fotavtrykk på miljøet. Vi tar sikte på å være ledende i å tilby bærekraftige transportløsninger, ved å forene global innsats for å redusere transportutslipp.

Finn den nærmeste ladestasjonen for elbiler via Shell ladenettverk

Shells ladenettverk gjør det enkelt å planlegge leiebilreise med elbil. Det hjelper deg med å lokalisere offentlige ladestasjoner i nærheten og mens du kjører.

Nettverket gir deg tilgang til over 500 000 offentlige ladepunkter i hele Europa og utover. Kartet viser nærliggende tilgjengelighet i sanntid ved hver ladepost, pluss prisen, ladertype, tilkoblingstype og tilgjengelige hastigheter.*

* 7 kW- eller 22 kW-ladere vil bruke rundt 3–4 timer på lades fullt opp. Disse finnes vanligvis på parkeringsplasser, ved supermarkeder og ved fritidssentre. 50 kW DC-ladere kan typisk lade fra 0–80 % på rundt 30 minutter, og 150 kW ultraraske ladere, som er plassert i forgården til Shell-stasjonene, kan levere strøm opptil tre ganger raskere enn det. Tidsberegningen er avhengig av bilens merke og modell.Hvorfor vi elsker elbil

Det er så mange fordeler å utforske med elbiler. Noen av grunnene til å konvertere til elbil er

 • renere miljø
 • reduserte kjøreutgifter
 • lavere elektrisitetspriser
 • økonomisk støtte fra myndighetene
 • gratis parkering / ingen rushtidsavgift på mange steder
 • stillere veier
 • god kjøreopplevelse
An EV drives on a country road

Elbiler fordeler og ulemper

Ønsker du å vite mer om å kjøre og eie en elbil eller hybridbil? Overveier du å bytte til elbil men er ikke sikker på hvilken type elbil du skal velge?

Vi gir deg oversikt med vår veiledning til de mest vanlige spørsmålene for bilførere som er ute etter å bytte fra bensin- og dieselbiler til de mest miljøvennlige alternativene på veien. 

Bestill en bil eller varebil

 1. Hente

  Norge

 2. Levere

 3. Søk

  • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
  • DRIVER’S DATE OF BIRTH: