BILLEIE I NÆRHETEN AV DEG MED BUDGET

Image alt

Rimelig bilutleie i Norge og i utlandet

Når reisen er like viktig som målet, vil du velge det rette bilutleieselskapet. Med Budget får vi deg på veien raskt, trygt og til best mulig pris.

Bestill direkte hos oss slik at du drar fordel av:

  • Gratis kanselleringer og endringer
  • Service som er best i klassen støttet av over 70 års erfaring
  • Raskt henting takket være vår gratis QuickPass-tjeneste
  • Valgfrie tillegg inkludert enveisleie, ekstra sjåfører og GPS

Vårt mål er å gjøre billeie så lett som mulig. Vi opererer på 11 000 steder på tvers av 165 land, så du er aldri langt fra en utleiestasjon. Flyplasser, togstasjoner, havner og byer – du finner oss overalt.

Klar til å bestille? Bare fyll ut hentestasjonen og reisedatoene dine på bestillingsskjemaet ovenfor, og la oss komme i gang.

Nyt gratis stressfrie avbestillinger

Planer endrer seg. Vi forstår det. Derfor, hvis du har behov for å kansellere en bestilling, refunderer vi deg alle pengene – uten spørsmål. Forvent å se pengene tilbake på kontoen din innen fem virkedager.

Slik ser vår  fleksible avbestillingspolicy ut:

  • For bestillinger som er betalt på nett (forhåndsbetalt), er det gratis avbestilling og full refusjon inntil 48 timer før dagen billeien starter
  • Gratis avbestilling og full refusjon på bestillinger med Betal ved henting (betale senere) frem til det tidspunktet billeien skulle begynne
  • Hvis du må avbestille mindre enn 48 timer før dagen da billeien skulle begynne, vil du få full refusjon med fradrag for det minste beløpet av i) to dagers verdi av bestillingen din eller ii) et fast gebyr avhengig av hvilket land du har bestilt i (£60, €65, CHF76)
  • Dessverre gir vi ikke refusjon på manglende oppmøte og et gebyr kan bli ilagt
Familie som pakker ut bilen

Velg blant et stort utvalg kvalitetskjøretøy

Enten du har behov for en kompakt bil til å kjøre rundt i travle bygater, eller en romslig minivan utformet for å lett få plass til hele familien (samt bagasjen), har vi det du trenger.

Vi legger stadig nye kjøretøy til flåten slik at du kan få hendene dine på de siste modellene på markedet.

I tillegg er vi i ferd med å utvide vår miljøvennlige flåte. Med et stort utvalg av elbiler, hybrider og plug-in hybrider kan du spare penger på drivstofforbruket, redusere forurensende utslipp og nyte en superjevn og stillegående kjøretur.

Skreddersy turen din

Med Budget betaler du bare for produktene og tjenestene du faktisk trenger. Vårt vide utvalg av tilleggsutstyr inkluderer alt fra ekstra sjåfører til mobilt wifi, slik at du kan utforme en pakkeløsning som fungerer for deg.

Skal du ut på en biltur av episke  proposjoner? Med enveisleie kan du hente bilen på et sted og levere den fra deg på et annet. Vil du ha fullstendig sjelefred på veien? Du kan oppgradere forsikringen og si farvel til ekstrautgifter. Du bestemmer.