Råd til kunder vedrørende Koronaviruset

Sist oppdatert 20/10/20

Råd til kunder om koronaviruset

I disse tider hvor nyhetene domineres av koronavirus, vil vi gjerne du skal vite at vi årvåkent iverksetter forbedrede protokoller for å sørge for din sikkerhet, samt fleksibilitet for dine billeiebestillinger.

Våre kunder og ansattes sikkerhet er vår prioritet. Derfor følger vi tett med på nyheter, informasjon, råd og retningslinjer fra Verdens helseorganisasjon og lokale myndigheter, med tanke på spredning av koronaviruset. Vårt fokus er å møte våre kunders behov, samtidig som vi holder våre kunder og ansatte trygge.

Er alle utleiestasjonene i Norge forstsatt åpen?

Nye globale og offentlige tiltak for å hindre spredning av koronaviruset, kan ha ført til stenging av noen utleiestasjoner. Informasjon om dette vil du finne i våre bookingkanaler. Dersom en utleiestasjon skulle stenge i løpet av leieperioden din, som er lite sannsynlig, vil du bli kontaktet av vårt team for å finne en passende løsning.

Se oversikt over utleiestasjonene som er åpne

Hvordan skal jeg kontakte deg angående en ny eller eksisterende reservasjon?

Som en del av den globale innsatsen for å redusere spredningen av koronaviruset kan nylige regjeringstiltak påvirke vår evne til å betjene anrop ved vårt reservasjonssenter. Hvis du foretar en reservasjon, kan du gjøre det på dette nettstedet eller ved å bruke appen vår.

Skulle du trenge å avbestille en reservasjon, gir vi avkall på avbestillingsgebyrer for bestillinger som starter før 15. desember 2020. For å endre eller avbestille en eksisterende reservasjon administrerer du reservasjonen på dette nettstedet.

Alle teamene våre takker for forståelsen og tålmodigheten din.

Tar Budget Bilutleie noen ytterlige forholdsregler for å redusere spredningen av koronaviruset?

Vi følger nøye med på informasjonen som deles av Verdens helseorganisasjon om hvordan man kan redusere spredning av COVID-19.

For å beskytte våre ansatte og kunder, oppfordrer vi til regelmessig håndvask og bruk av desinfeksjon, når dette er tilgjengelig. I tillegg har vi innført ytterligere rengjøringsrutiner av kjøretøy og leiebiler, og er ekstra oppmerksom på steder i bilen folk tar på, som ratt, håndtak og andre harde overflater.

Vi anbefaler alle våre kunder å holde seg oppdatert på den nyeste informasjon fra Verdens helseorganisasjon og helsedirektoratet