Nyt livet igjen

Råd til kunder om koronaviruset

Våre kunder og ansattes sikkerhet er vår prioritet. Derfor følger vi nøye med på nyheter, informasjon, råd og retningslinjer fra Verdens helseorganisasjon og lokale myndigheter, om spredning av koronaviruset. Vårt fokus er å møte våre kunders behov, samtidig som vi holder våre kunder og ansatte trygge.

Er alle utleiestasjonene i Norge forstsatt åpen?

Nye globale og offentlige tiltak for å hindre spredning av koronaviruset, kan ha ført til stenging av noen utleiestasjoner. Informasjon om dette vil du finne i våre bookingkanaler. Dersom en utleiestasjon skulle stenge i løpet av leieperioden din, som er lite sannsynlig, vil du bli kontaktet av vårt team for å finne en passende løsning.

Kan jeg avbestille en ny eller eksisterende reservasjon uten avgift?

Ja, dersom du trenger å kansellere en bestilling så vil vi refundere deg umidelbart, og pengene bør være på kontoen din innen 5 dager.

Se vår fleksible avbestillingspolicy:

  • Gratis avbestilling/full refusjon på forhåndsbetalte (betal online)-reservasjoner frem til 48 timer før den dagen billeien skal begynne
  • Hvis du må avbestille mindre enn 48 timer før dagen for billeien din, vil du få full refusjon med fradrag for det minste beløpet av i) en dag av reservasjonen din eller ii) et fast gebyr avhengig av hvilket land du har bestilt i (NOK 645).
  • Du kan avbestille reservasjoner når du betaler ved henting (betale senere) frem til det tidspunkt billeien skulle begynne.
  • Ingen refusjon gis ved manglende oppmøte og et gebyr kan bli ilagt.

For å endre eller avbestille en eksisterende reservasjon administrerer du reservasjonen på dette nettstedet.

Vi takker for din forståelse og tålmodighet i disse ekstraordinære tidene.

Tar Budget noen ytterlige forholdsregler for å redusere spredningen av koronaviruset?

For å beskytte våre ansatte og kunder, oppfordrer vi til regelmessig håndvask og bruk av desinfeksjon, når dette er tilgjengelig. I tillegg har vi innført ytterligere rengjøringsrutiner av kjøretøy og leiebiler, og er ekstra oppmerksom på steder i bilen folk tar på, som ratt, håndtak og andre harde overflater.

Vi anbefaler alle våre kunder å holde seg oppdatert på den nyeste informasjon fra Verdens helseorganisasjon og helsedirektoratet