Budget QuickPass: Registrer deg nå, for å spare tid ved skranken senere.

Image alt

Hva er QuickPass?

Med vår nye service sparer du tid når du skal hente leiebilen din. Ved å registrere opplysningene dine på forhånd kommer du deg raskere av gårde.

REGISTRER DEG HER FOR EN EKSISTERENDE RESERVASJON

Hvordan fungerer QuickPass?

Det er enkelt. Du kan registrere deg fra det øyeblikket du har lagt inn din bestilling.

Klikk her, eller bruk knappen på reservasjonsbekreftelsessiden for å komme i gang. For å fullføre QuickPass [registrering], trenger vi enkelte opplysninger fra deg – så ha klart førerkortet og betalingskortet ditt. Legg inn dine opplysninger, og tilpass leien etter behov, og så er du klar. Så enkelt er det!

Har du ikke forespurte opplysninger tilgjengelig? Ikke noe problem. Du kan registrere ditt QuickPass senere. Hvis du glemmer det, vil vi sende deg en påminning på e-post.

Budget car hire stations are as safe as houses

Henting av leiebilen din

Når du har kommet frem til utleiestasjonen, følger du QuickPass-skiltingen. Her Her må du fremvise din legitimasjon. Hvorfor? For å bekrefte at det er du som henter leiebilen, og ingen andre. Så vi vil sjekke at opplysningene dine stemmer. Husk å ta med førerkortet, et betalingskort og én annen form for ID (pass eller ID-kort er greit).

Hvis du har bestilt en leiebil av høyrere verdi. kan det være at du må fremvise to betalingskort. Hvis dette kreves vil det være markert i e-posten som bekrefter reservasjonen. Les nøye gjennom e-post bekreftelsen for å se hva du trenger for å hente leiebilen.

Før vi overleverer nøklene vil vi be om en signatur og sjekke at du har alt du trenger, og så kan du starte turen din.

Rask påminnelse. Husk å ta med nødvendig legitimasjon. Det er ikke nødvendig å skrive ut reservasjonsbekreftelsen din.