1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Digital innsjekk

Sjekk inn på nett

Sjekk inn på nett

Kontaktløs bilutleie med digital innsjekk er en ny tidsbesparende tjeneste fra Budget, som gjør at du kan hente leiebilen din raskere ved å hoppe over køen i skranken og minimere kontakten med andre mennesker.

Ved å gi oss opplysninger på forhånd slipper du turen innom skranken – og sparer masse tid … da kan vi gi deg nøklene raskere, så du kan komme deg av gårde.

Leiebilen er klar og venter på deg, og med Budgets løfte om trygg bilutleie kan du være sikker på at bilen er grundig vasket og klar til bruk.

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt. Du kan sjekke inn på nettet med det samme du bestiller leiebilen din.

Klikk her eller benytt knappen på bestillingsbekreftelsen for å komme i gang. Ha førerkortet ditt og et betalingskort klart, så du kan fylle ut detaljene vi trenger for å fullføre innsjekkingen. Tast inn opplysningene du blir bedt om, angi hva slags tilpasninger og tilleggsprodukter du ønsker og trykk ferdig. Enklere blir det ikke.

Har du ikke denne informasjonen tilgjengelig? Det går helt fint. Du kan sjekke inn senere også. Og om det skulle gå i glemmeboken, sender vi deg en e-post og minner deg på det.

Budget car hire stations are as safe as houses

Henting av leiebilen din

Leiebilen din er klar i dag!

Når du ankommer utleiestasjonen til Budget, ser du etter skilt til skranken for utlevering av nøkler. Her må du gi oss to forskjellige typer legitimasjon, så vi vet at du er den du sier du er. Det du trenger er førerkort, et betalingskort og en annen form for legitimasjon, som for eksempel et pass.

Hvis du har kostet på deg en av våre dyrere leiebiler, kan det hende du blir bedt om å oppgi to betalingskort. Skulle dette være nødvendig vil det fremkomme tydelig i e-postbekreftelsen vi sendte deg, så dobbeltsjekk denne e-posten og se hva som kreves for leiebilen du valgte.

Før vi gir deg nøklene vil vi be deg om autografen din (AKA signatur), før vi sjekker at du har alt du trenger, så du kan komme deg på veien og eventyret kan begynne.

En liten påminnelse. Ikke glem å ta med legitimasjonen vi nevnte over. Og ikke stress med å skrive ut bestillingsbekreftelsen din, den trenger vi ikke.