Personvernerklæring

1. Budget Norge, erklæring om personvern

Vi ber om ditt navn, telefonnummer og e-postadresse. Dette hjelper oss med å behandle din reservasjon, å kontakte deg om vi skulle ha problemer med å behandle din etterspørsel, eller til å sende deg en elektronisk reservasjonsbekreftelse via e-post.
Vi beholder den personlige informasjonen du gir via denne internettsiden som en del av våre data for å gjøre vår administrasjon enklere og bedre. Da vi er en del av en internasjonal gruppe under merkenavnet Budget, vil vi fra tid til annen dele med andre Budget-firma i utlandet informasjon relatert til vår bilutleiedrift, som kan inkludere den personlige informasjonen gitt via denne Internettsiden. Uten at du samtykker, vil ikke din personlige informasjon benyttes i noen annen sammenheng enn beskrevet ovenfor.
Kunder kan når som helst se informasjon som holdes om dem selv, samt endre denne informasjonen for å holde informasjonen oppdatert. For å se din profil, vennligst kontakt oss på budget@budget.no.

2. Hva slags informasjon innhenter Budget Norge?

IP adresse: Vi innhenter din IP adresse når du besøker våre Internettsider. Dette identifiserer kun din ISP (Internet Service Provider) og inneholder ingen informasjon om deg som individ. Vi benytter denne informasjonen for å følge med på hvor vår sides trafikk genereres fra.

3. Hvordan beskytter Budget Norge dine data?

Dersom sikkerhet behøves for å beskytte informasjon som kredittkortinformasjon, benytter vi Secure Socket Layer (SSL) teknologi krypterings-software.

4. Budget Norge Online-tilbud / konkurranser

Dersom du melder deg på i konkurranser vi holder på våre Internettsider, vil vi be om personinformasjon slik at vi kan kontakte deg om nødvendig. Spesifikke betingelser for hver enkelt konkurranse vil variere og vil informeres om. Dersom en premie tilbys via en tredjepart, må vi muligens dele relevant informasjon med tredjepart, for å tilrettelegge distribusjon av premier.

5. Budget Norge - spørreundersøkelser på nett

Når du deltar i spørreundersøkelser på nett, blir du muligens spurt om å oppgi personlig informasjon, som for eksempel demografiske data som alder og inntekt. Du kan oppgi så mye av denne informasjonen du selv ønsker. Undersøkelsenes resultater vil kun benyttes for å forbedre vår service, produkter.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk