Bilutleie Svolvær Lufthavn, Helle

Svolvær er en del av Vågan kommune i Lofoten og fikk bystatus i 1997. Du kan fly hit direkte fra Bodø Lufthavn, Leknes Lufthavn og Stokmarknes Lufthavn, Svolvær Lufthavn ligger på Helle, cirka seks kilometer fra sentrum. Svolvær er også et av Hurtigrutens to anløpssteder i Lofoten, og i tillegg går det hurtigbåt til Bodø, Narvik og Vesterålen. Billeie ordner du gjennom Budget Bilutleie Svolvær Lufthavn.

 

Svolvær Lufthavn, Helle

Stasjonsinformasjon

Svolvær Lufthavn
Svolvær
8301

Tlf.: +47 76071140

Åpningstider

søndag:
11:00 - 23:15
mandag:
08:30 - 23:15
tirsdag:
08:30 - 23:15
onsdag:
08:30 - 23:15
torsdag:
07:00 - 23:15
fredag:
07:00 - 23:15
lørdag:
10:30 - 15:30

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Svolvær med Budget Bilutleie


Lofotfisket har alltid hatt stor betydning for Svolvær, og fiskeindustrien er en viktig næringsvei. I tillegg er byen handelssentrum for Lofoten. Den 569 meter høye Svolværgeita med to horn på toppen er det mest kjente innslaget i naturlandskapet og en fristende utfordring for både turgåere og fjellklatrere.

Ved å leie bil kan du utforske Svolvær og omegn i ditt eget tempo, og her venter det naturopplevelser av de helt store. Det dramatiske landskapet i Lofoten er kjent langt utenfor landets grenser og gjør stort inntrykk. Begynn gjerne med et besøk i "Lofoten Nature", ved turistinformasjonen i sentrum, som inneholder flotte fotoutstillinger og multimediefremvisninger som presenterer lofotnaturen.

Er du interessert i naturen under vann, kan du ta turen til Storvågan og Lofotakvariet. I tillegg til akvariet og en vakker naturfilm har anlegget også en seldam og en oterdam. Særlig barn har sansen for Lofotakvariet. Isskulpturer faller i smak hos både barn og voksne, og på hurtigrutekaia i Svolvær ligger Magic Ice, som ved hjelp av isinstallasjoner med lys, lyd og bilder forteller om livet i Lofoten.

En Budget leiebil gir deg frihet og fleksibilitet, slik at du selv kan planlegge den reiseruten og de utfluktene du ønsker deg. God tur!

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: