Bilutleie Svolvær

Svolvær er en del av Vågan kommune i Lofoten og fikk bystatus i 1997. Du kan fly hit direkte fra Bodø Lufthavn, Leknes Lufthavn og Stokmarknes Lufthavn. Svolvær Lufthavn ligger på Helle, cirka seks kilometer fra sentrum. Svolvær er også et av Hurtigrutens to anløpssteder i Lofoten, og i tillegg går det hurtigbåt til Bodø, Narvik og Vesterålen.

Budget Bilutleie finner du både på Svolvær Lufthavn Helle, og i sentrum av Svolvær.

 

Svolvær sentrum

Stasjonsinformasjon

Vorsetoeyvein 1
Svolvaer
8300

Tlf.: +47 76071140

Åpningstider

søndag:
11:00 - 16:00
mandag:
08:00 - 21:30
tirsdag:
08:00 - 21:30
onsdag:
08:00 - 21:30
torsdag:
08:00 - 21:30
fredag:
08:00 - 21:30
lørdag:
09:00 - 15:00

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Svolvær med Budget Bilutleie


Lofotfisket har alltid hatt stor betydning for Svolvær, og fiskeindustrien er en viktig næringsvei. I tillegg er byen handelssentrum for Lofoten. Den 569 meter høye Svolværgeita med to horn på toppen er det mest kjente innslaget i naturlandskapet og en fristende utfordring for både turgåere og fjellklatrere.

Ved å leie bil kan du utforske Svolvær og omegn i ditt eget tempo, og her venter det naturopplevelser av de helt store. Det dramatiske landskapet i Lofoten er kjent langt utenfor landets grenser og gjør stort inntrykk. Begynn gjerne med et besøk i "Lofoten Nature", ved turistinformasjonen i sentrum, som inneholder flotte fotoutstillinger og multimediefremvisninger som presenterer lofotnaturen.

Er du interessert i naturen under vann, kan du ta turen til Storvågan og Lofotakvariet. I tillegg til akvariet og en vakker naturfilm har anlegget også en seldam og en oterdam. Særlig barn har sansen for Lofotakvariet. Isskulpturer faller i smak hos både barn og voksne, og på hurtigrutekaia i Svolvær ligger Magic Ice, som ved hjelp av isinstallasjoner med lys, lyd og bilder forteller om livet i Lofoten.

En Budget leiebil gir deg frihet og fleksibilitet, slik at du selv kan planlegge den reiseruten og de utfluktene du ønsker deg. God tur!