1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller over 70 år, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Bilutleie Stavanger Lufthavn, Sola

Stavanger Lufthavn på Sola er en av de største flyplassene i landet. Den ble åpnet i 1937 og har nylig vært bygd om og fornyet. Flyplassen har en egen terminal til helikoptertrafikken til og fra Nordsjøen, og flere oljeselskaper har sitt hovedkontor på Sola, blant annet Schlumberger, ConocoPhillips og A/S Norske Shell.

Flyplassen ligger cirka 15 kilometer fra Stavanger sentrum, og dit kommer du deg enkelt med en billig leiebil fra Budget Bilutleie, som har kontor på Stavanger Lufthavn

 

Stavanger Lufthavn, Sola

Stasjonsinformasjon

Stavanger Sola Lufthavn
Stavanger
4055

Tlf.: +4790043240

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Utforsk Stavanger med Budget Bilutleie


Når du er ferdig med forretningene og trenger litt avkobling, vil en tur til Solastranda gjøre underverker. Den engelske avisen Sunday Times har omtalt den 2,3 kilometer lange stranden som en av verdens vakreste. Du kan parkere ved Sola Strand Hotel, et ærverdig hotell fra 1914 som er medlem av kjeden De historiske hotel & spisesteder. Og hvis spaserturen på Solastranda ikke skulle være nok til å få deg til å senke skuldrene, kan hotellet lokke med velvære og behandlinger i Nordsjøbadet Spa.

Ved å leie bil stiller du helt fritt og kan forflytte deg i ditt eget tempo. Ta deg en flott biltur langs Nordsjøvegen og opplev det karakteristiske landskapet på Jæren, eller dra på utflukt til Utstein kloster på Klosterøy og se det eneste middelalderklosteret som fortsatt finnes i Norge. Klosteret har også en pen hage med bøketrær som har stått i 250 år. Billeie gir deg full fleksibilitet.