Bilutleie Stavanger

Stavanger er kontrastenes by. Vakker natur og idyllisk trehusbebyggelse lever side om side med olje, høyteknologi og industri. Statoil og Oljedirektoratet har hovedkontor i Stavanger, og universitetet har cirka 9000 studenter. Det er høyt aktivitetsnivå i byen, og det er enkelt å komme hit enten du velger Flaggruten, Sørlandsbanen eller fly til Sola. Vel fremme er det praktisk å leie bil, og den henter du på flyplassen hos Budget Bilutleie Stavanger.

 

Stavanger, Forus

Stasjonsinformasjon

BJODNABEEN 4
Stavanger
4313

Tlf.: +47 97474000

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Stavanger med Budget Bilutleie


Når du har ruslet blant de sjarmerende trehusene i Gamle Stavanger og kanskje tatt turen langs Breiavatnet til domkirken, som er et av de best bevarte byggene fra middelalderen vi har, foreslår vi en biltur. Med leiebil når du for eksempel den fantastiske Solastranda, som er like imponerende sommer som vinter. Lenger sør, på Nærbø, finner du Hå Gamle Prestegård. Prestegården er nå kunst- og kultursenter. Her ligger også Hå-gravfeltet, som er et flott felt fra cirka år 500 e.Kr.

Billeie gjør det også enkelt å besøke Kongeparken på Ålgård, som ligger 25 kilometer sørøst for Stavanger. Parken har blant annet en sjokoladefabrikk der barna kan lage sin egen sjokolade, og de som tør, kan kjøre den tusen meter lange bobsleighbanen. Kongeparken har mer enn 50 aktiviteter og opplevelser.

Budget leiebil Stavanger gir deg full frihet til å oppleve byen og de spennende omgivelsene. God tur!

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: