Bilutleie Mo i Rana Lufthavn

Nordlandsbanen stopper i Mo i Rana, og E6 og E12 sørger for veiforbindelse til andre steder i Norge og til Sverige. Når du ankommer Mo i Rana Lufthavn, venter Budget Bilutleie med leiebil til lav pris. Den gir deg frie tøyler når du skal forflytte deg i området, enten du er på forretningsreise eller vil feriere på den vakre Helgelandskysten.
 

 

Mo i Rana Lufthavn

Stasjonsinformasjon

Mo I Rana Roessvoll Lufthavn
Mo I Rana
8626

Tlf.: +47 99501311

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 23:00
tirsdag:
08:00 - 23:00
onsdag:
08:00 - 23:00
torsdag:
08:00 - 23:00
fredag:
08:00 - 23:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Mo i Rana med Budget Bilutleie


Med sine vel 18 000 innbyggere er Mo i Rana et av de største bykommunene i Nord-Norge. Her er mange statlige arbeidsplasser. Den mest kjente er kanskje NRKs lisensavdeling, i tillegg til Statens innkrevingssentral og Nasjonalbibliotekets depotavdeling. Det tidligere Jernverket, som på det meste sysselsatte 3 700 mennesker, er nå lagt ned og omgjort til Mo Industripark, som huser 130 bedrifter.

Kjør langs Helgelandskysten

Den mest kjente severdigheten i området er kanskje Polarsirkelsenteret på Saltfjellet. Senteret ligger 80 kilometer nord for byen og er åpent i sommerhalvåret. Ved å leie bil tar du deg enkelt fram til senteret, som ligger ved E6. I samme område kan du også oppleve Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark samt Setergrotta og Grønligrotta. De spennende grottene byr på underjordiske omvisninger blant berghaller og fascinerende formasjoner.

I utkanten av Mo i Rana kan du dessuten besøke Marmorslottet, et vakkert område med huler og jettegryter gravd ut av den brusende elven. Det tar cirka 25 minutter å gå hit fra bilveien, men belønningen er en vakker og spennende opplevelse.

Billeie er praktisk og gir deg frihet, og hos Budget Bilutleie får du gode tilbud og lave priser.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: