1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Bilutleie Mo i Rana

Budget Bilutleie har både utleiestasjon i sentrum av Mo i Rana, og på flyplassen. Leiebil fra Budget gir deg frie tøyler når du skal forflytte deg i området, enten du er på forretningsreise eller vil feriere på den vakre Helgelandskysten.

 

Mo i Rana sentrum

Stasjonsinformasjon

Vikaveien 29
Moi Rana
8610

Tlf.: +47 99501311

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Mo i Rana med Budget Bilutleie


Nordlandsbanen stopper i Mo i Rana, og E6 og E12 sørger for veiforbindelse til andre steder i Norge og til Sverige. Med sine vel 18 000 innbyggere er Mo i Rana et av de største bykommunene i Nord-Norge. Her er mange statlige arbeidsplasser. Den mest kjente er kanskje NRKs lisensavdeling, i tillegg til Statens innkrevingssentral og Nasjonalbibliotekets depotavdeling. Det tidligere Jernverket, som på det meste sysselsatte 3 700 mennesker, er nå lagt ned og omgjort til Mo Industripark, som huser 130 bedrifter.

Kjør langs Helgelandskysten

Den mest kjente severdigheten i området er kanskje Polarsirkelsenteret på Saltfjellet. Senteret ligger 80 kilometer nord for byen og er åpent i sommerhalvåret. Ved å leie bil tar du deg enkelt fram til senteret, som ligger ved E6. I samme område kan du også oppleve Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark samt Setergrotta og Grønligrotta. De spennende grottene byr på underjordiske omvisninger blant berghaller og fascinerende formasjoner.

I utkanten av Mo i Rana kan du dessuten besøke Marmorslottet, et vakkert område med huler og jettegryter gravd ut av den brusende elven. Det tar cirka 25 minutter å gå hit fra bilveien, men belønningen er en vakker og spennende opplevelse.

Billeie er praktisk og gir deg frihet, og hos Budget Bilutleie får du gode tilbud og lave priser.