Bilutleie Kirkenes Lufthavn, Høybuktmoen

Når du lander på Kirkenes Lufthavn, Høybuktmoen, venter Budget Bilutleie med billige leiebiler som gjør det enkelt å ta seg frem i Barentsregionen.

 

Kirkenes Lufthavn, Høybuktmoen

Stasjonsinformasjon

Kirkenes Lufthavn
Kirkenes
9916

Tlf.: +47 78973705

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Utforsk Kirkenes med Budget Bilutleie


Her kan du glede deg over flotte naturopplevelser. Et av Norges største sammenhengende urskoger finner du i Pasvikdalen, og i dette området holder Norges største bjørnestamme til. Deler av området er nasjonalpark. Om du vil kombinere naturopplevelser med fiske, regnes Neidenelva ved grensa mot Finland som en av de beste lakseelvene i landet. Budgets billeie gir deg full fleksibilitet.

I Kirkenes har den norsk-samiske grafikeren John Andreas Savio fått eget museum. Bildene hans henger også i Nasjonalgalleriet i Oslo. Ved å leie bil kan du dessuten besøke hjembygda hans, Bugøyfjord, og se sjamanhammer-monumentet som billedhuggeren Tore Engen har laget til minne om ham.

Kirkenes er et godt utgangspunkt for deg som vil oppleve den barske villmarken i nord på nært hold. Herfra kan du blant annet delta på kongekrabbesafari, kjøre med hundeslede, dra på fisketur og sove i snøhotell. Det er nærmest bare fantasien som setter grenser. Best pris på leiebilen som frakter deg mellom opplevelsene, får du hos Budget Bilutleie ved Kirkenes Lufthavn.