Bilutleie Haugesund

Haugesund har ekspressbåtrute fral Bergen og Stavanger, samt bussforbindelse til Stavanger, Bergen, Bø i Telemark og Oslo. Fra flyplassen tar det snaue 20 minutter til sentrum. Du finner Budget Bilutleie både i sentrum av Haugesund og på flyplassen.

 

Haugesund sentrum

Stasjonsinformasjon

Industrigata 24
Haugesund
5508

Tlf.: +47 52864800

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
07:30 - 15:30
tirsdag:
07:30 - 15:30
onsdag:
07:30 - 15:30
torsdag:
07:30 - 15:30
fredag:
07:30 - 15:30
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Haugesund med Budget Bilutleie


Området rundt byen er full av åpne områder, sandstrender, brusende fosser og høye fjell og med en leiebil fra Avis Bilutleie Haugesund kan du fritt kombinere det urbane med naturopplevelser, uavhengig av humøret og været for dagen. Haugalandet rundt byen Haugesund viser Norge på sitt beste.

Området byr på vakker natur med rolige daler, brusende bekker, klare blå innsjøer, majestetiske fjell og en vakker kystlinje. Langfossen ved Åkrafjorden har blitt kåret til en av de ti vakreste fossefallene i verden. Nyt en spektakulær utsikt og opplev fjorden på nært hold med en båttur. Hvis du ønsker en aktiv ferie og skal leie bil, så byr området på rikelig med muligheter for fotturer og sykling.

Fra Steinsfjellet kan man få en fantastisk utsikt over Haugesund og havet, men også Trollvassnipen i Sveio og Holekleiv ved Nedstrand byr på gode turstier for både nybegynnere og erfarne turgåere. Foretrekker du sykling, er det bra sykkelstier langs den vakre Nordsjøruta.