Leiebil Florida


USA Miami

Oppdag Florida med billig leiebil fra Budget. Solskinnsstaten er den sørligste av de 48 fastlandsdelstatene, og grenser til Georgia og Alabama. Med Budget kan du nyte enveisleie, som betyr at du kan hente bilen på en stasjon og levere den på en annen.

Når du reiser fra nord, kan du oppleve de største attraksjonene på østkysten av Florida, ved å følge ruten Jacksonville - Saint Augustine - Orlando - Fort Lauderdale - Miami - Key West.

Budget tilbyr også leiebil i Miami og Orlando, hvis du velger å starte turen der.

Les mer om våre utleiestasjoner i Florida
 

Orlando Miami  

 

Utforsk Florida med Budget Bilutleie


Orlando, Florida

Det mest populære turistmålet i Florida er Orlando. Med sine vakre parker, golfbaner, og selvfølgelig alle fornøyelsesparkene, er dette det perfekte reisemålet.

Walt Disney World, Universal Orland, og SeaWorld Orlando, er verdens mest besøkte underholdningssteder, og ligger alle i Orlando-området.

Miami, Florida

Fargerike Miami er en by det er verdt å få med seg. Miami kan blant annet by på fantastiske strender, nattklubber, og attraksjoner som Miami Seaquarium og Parrot Jungle. 

Everglades nasjonalpark
Everglades nasjonalpark er en fantastisk destinasjon i nærheten av Miami. Everglades har vært på UNESCOS liste over verdensarvsteder siden 1979, og har mange sjeldne planter og dyr. Området er spesielt kjent for sine alligatorer. Fuglekikking, fotturer, fiske og kajakkpadling, er populære aktiviteter. Sett gjerne av mer enn en dag for å besøke parken, her er det mye å oppleve! 

Augustin og Pensacola
Hvis du er interessert i amerikansk kolonihistorie, er Augustin og Pensacola, i nordlige Florida, vel verdt et besøk. Her kan du blant annet oppleve travle matmarkeder, middelalderfort og fargerike feiringer. 

Tallahassee
Floridas hovedstad, Tallahassee, ligger mellom Augustin og Pensacola.