Leiebil Tyskland


Alle tyske Budget bilutleiestasjoner er sentralt plassert rundt i Tyskland. Så uansett om din reise starter i München, hvor du kan oppleve det fantastiske bayerske landskapet, eller går en tur i Berlin sine historiefylte gater vil du med en leiebil fra Budget Bilutleie ha full frihet til å planlegge turen din akkurat som det passer deg. 

Bestill leiebil fra Budget i dag, så kan du oppleve det fascinerende landet på dine egne premisser. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Bestill din Budget leiebil til Tyskland i bookingpanelet til høyre.

Utforsk Tyskland med Budget Bilutleie


Berlin
Hovedstaden er vel verdt et besøk og er absolutt en helårsdestinasjon. Byen tilbyr kanskje Europas mest fascinerende historie, krydret med utmerkede museer og severdigheter som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Museumsinsel og Reichstag. Byen er så stor i omfang at billeie fra Budget er en perfekt måte å oppleve byen på. Fra Berlin kommer man seg enkelt videre med bil til andre steder i landet. Kjøretiden til Hamburg er for eksempel kun 2 timer.

Hamburg
Landets nest største by og, i likhet med Berlin og Bremen, en egen delstat. Hamburg bygger i disse dager sin egen Hafen-city, men er nok allikevel mest kjent for Reeperbahn og underholdningsområdet rundt St. Pauli. Hamburg er det sentrale trafikknutepunktet i nord, og man kommer seg enkelt rundt i resten av landet herfra. Fra Hamburg kan du blant annet ta dagsturer til Kiel og Lübeck.

Rothenburg ob der Tauer
En liten by sør i landet som ligger mellom München og Frankfurt. Byen er kjent for sin autentiske middelaldermur og har 6000 innbyggere. Den ligger langs A7. Her kan du se rådhuset og markedsplassen og ta en tur innom det spennende kriminalmuseet. Den fineste kirken i byen er St. Jakobskirken.

Garmisch-Partenkirchen
Dette er Tysklands primære vintersportsdestinasjon, og det er enkelt å komme seg hit fra München via motorvei B2. Herfra kan man også nå de berømte slottene Elmau og Linderhoff, samt vakre Mittenwald med sin flotte natur. Garmisch har et enormt alpinanlegg med muligheter for både slalåm, snowboard og langrenn.

München
München er et av Tysklands fremste reisemål, og byen har selvsagt mer å by på enn ølfestivalen. Landets største park (Englischer Garten) befinner seg blant annet her, sammen med flere spennende museer. München er også et utmerket utgangspunkt for å utforske de bayerske Alpene med en av Budget sine leiebiler. I tillegg finner du også flere flotte innsjøer, for eksempel Walchensee. Fra München kan du også enkelt komme deg videre til andre land, for eksempel Østerrike og Slovenia.