Leiebil Tjekkia


Tsjekkia er et populært reisemål for turister i alle aldre. Landet byr på et mangfold av opplevelser, vakker natur, kulturelle severdigheter og lekre kulinariske retter. Med en leiebil fra Budget Bilutleie har du muligheten til å oppdage Tsjekkia i ditt eget tempo.

Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Utforsk Tjekkia med Budget Bilutleie


Bestill leiebil i Tsjekkia hos Budget og nyt friheten det er å ha en egen bil. Med bil kommer du lett fra syd til nord og får muligheten til oppleve det flotte landet på nært hold. Kjør til vest-Tsjekkia og opplev den hyggelige kurbadbyen Karlsbad, hvor du kan bade i varme saltmineralkilder. Besøk den spennende middelalderbyen Loket Plze og smak på det lokale øllet, eller gå en tur i nasjonalparken Sumava. Med en leiebil fra Budget får du maksimalt ut av oppholdet ditt i Tsjekkia.

Praha
Vi kan varmt anbefale at du tilbringer noen dager i hovedstaden Praha. Byen er kjent som en av de mest romantiske storbyene i Europa og lokker hvert år flere tusen besøkende fra hele verden. Gå over Karlsbroen og se på kunstnerne som maler de vakre omgivelsene. Besøk de mange hyggelige spisestedene. Ta et glass med noe godt å drikke på en av de mange trivelige plassene i byen, eller opplev de mange spennende museene, kirkene og historiske monumentene. Med leiebil fra Budget Bilutleie har du muligheten til å oppdage Praha i ditt eget tempo.