Leiebil Storbritannia


Budget tilbyr mer enn 25 utleiestasjoner rundt omkring i Storbritannia, som betyr at dine muligheter er uendelige – og dine opplevelser blir noe helt utenom det vanlige. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Populære utleiestasjoner 

 

England London Edinburgh

 

Utforsk Storbritannia med Budget Bilutleie


Storbritannina byr på storbyer som London, Manchester og Glasgow, hvor du finner et yrende folkeliv, uante shoppingmuligheter, og et rikt kunst- og kulturmiljø. På landsbygda finner du pittoreske landskap, flotte naturopplevelser og koselige små sentrum med lokale puber. Ta turen til Lake District Park med sine mange innsjøer og vakre turstier, eller til det skotske høylandet hvor du kan nyte flotte fotturer og besøke whiskydestillerier.

Grønne fingre
Britene er kjent for å ha noen av verdens vakreste hager. Reiser du rundt i Storbritannia er du aldri langt unna en slik hage. Ta en pust i bakken i en av de mange grønne lungene og hent inspirasjon til din egen hage.

Kysten er alltid nær
I en leiebil fra Budget Bilutleie kan du enkelt komme deg til en av de mange billedskjønne kystbyene i Storbritannia, med nydelig natur og fantastiske strender. Ta deg en velfortjent pust i bakken med et glass med noe godt å drikke i, på en av de mange historiske pubene i sjarmerende omgivelser.

«Shop til you drop»
Om du vil kjøpe secondhand, vintage eller den nyeste moten, vil du ikke bli skuffet i Storbritannia. Med andre ord er mulighetene store for at du kommer hjem med en ekstra koffert.

Ta pulsen på London
London blir man aldri lei av, her kan du ta inn alt hva en verdensmetropol har å by på. Alt fra et rikt kunst- og kulturliv, til mat fra alle verdenshjørner, shoppingmuligheter for enhver lommebok og mye mer.