Leiebil Spania


Spania byr på et vell av opplevelser. Fra de pulserende storbyene Madrid og Barcelona, til de vakre Kanariøyene. Budget tilbyr mer enn 25 utleiestasjoner rundt omkring i landet som betyr at dine muligheter er uendelige – og dine opplevelser blir noe helt utenom det vanlige. Så oppdag Spania i en rimelig leiebil, eller lev ut drømmen og velg en snerten kabriolet.

Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Utleiestasjoner i Spania  

I menyen til høyre finner du en oversikt over alle våre stasjoner i Spania. Du kan enkelt bestille leiebilen din nå, ved å benytte booking-motoren.

Alicante Málaga
   

 

 

Utforsk Spania med Budget Bilutleie


Spania er uten tvil et veldig populært turistmål for nordmenn. Ikke vent med å oppdage det storslagne landet, lei en bil fra Budget Bilutleie og legg ut på veien.

Oppdag de frodige åsene i nord eller den marokkanske arkitekturen og landskapet i syd. Spania er rikt på historie, naturskjønne omgivelser, lange strender, pulserende natteliv, museer og gallerier i verdensklasse. Spania er varmt hele året med mye solskinn, som er en av mange grunner til at det er et populært feriemål.

Du bestemmer selv om du tar din Budget bil til Malaga i syd eller
velger å reise til de pulserende storbyene Madrid og Barcelona. Du kan også ta turen til nord og oppleve det populære Guggenheim Museumet i Bilbao.