Leiebil Portugal

Portugal

Budget Bilutleie i Portugal byr på et stort utvalg av gode og trygge leiebiler i alle størrelser fra kjente bilmerker. Det betyr at vi alltid har en perfekt leiebil uansett hva dine ønsker eller behov er. For å gi deg det best mulig overblikk over våre biler har vi delt dem inn i bilgrupper. Klikk her for å se et utvalg av våre bilgrupper.

Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Utforsk Portugal med Budget Bilutleie


Reis til Portugal og få en opplevelse for livet med Budget Bilutleie. Med sitt milde klima, velutbygde veier, vakre natur og mange spennende severdigheter er Portugal det perfekte reisemålet for en «road trip» med familie eller venner.

Med Budget Bilutleie kommer du deg enkelt og greit fra sted til sted og kan stoppe akkurat når det passer deg. Opplev de flotte middelalder-byggverkene i Alcobaças eller besøk klosteret hvor Dom Pedro den Iog Inêz de Castro har sine mausoleer. Besøk Torre de Belém som har en fantastisk utsikt. Dra på shoppingtur i de mange spennende butikkene, nyt den gode lokalmaten eller kjør ut til kysten for å ta en forfriskende dukkert.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: