Leiebil Kroatia


Car Hire Croatia made easy with Budget

Hopp inn i leiebilen din i Kroatia, og la ferien begynne. Budget tilbyr enkel billeie til gode priser. Bestill leiebilen din nå ved å benytte booking-motoren til høyre. Velg sted og dato, så kan eventyret begynne.

Lei bil fra flyplassen

Landets største flyplasser er Zagreb, Split, Dubrovnik og Pula. Vi er representert på alle disse flyplassene og samtlige gir deg et utmerket utgangspunkt for å utforske Kroatia med leiebil fra Budget. 

Leter du etter en annen utleiestasjon? Søk etter stasjonen her.

Utforsk Kroatia med Budget Bilutleie


Om sommeren byr Adriaterhavskysten på et deilig sommerklima som gjør det vel verdt å besøke en av landets mange strender og øyer. Landet har også flere sjarmerende byer, blant annet hovedstaden Zagreb og kystbyene Split og Dubrovnik. En fin reiserute er å fly inn til Dubrovnik og leie en bil av oss der. Deretter kan du kjøre opp langs kysten og besøke flere sjarmerende småbyer.

Vi anbefaler at du tilbringer et par dager i Split før du kjører inn til Zagreb. Split er den største kroatiske byen langs Adriaterhavskysten. Her bør du absolutt få med deg Diclotians slott. Zagreb er en by som ofte overses av turister, men dette er en fascinerende by å besøke med sin flotte arkitektur og brede utvalg av restaurantero g trivelige barer.

Nasjonalparker
Landet har flere flotte nasjonalparker. Den mest berømte er Brijuni i nærheten av Pula. I tillegg anbefales det også at man besøker nasjonalparken Risnjak som ligger øst for Rijeka. Hvis du interesserer deg for insekter, reptiler og fugler kan du avlegge Paklencia et besøk. Denne parken ligger i nærheten av Zadar. Alle parkene kan enkelt nås hvis du bestiller en av våre leiebiler.