Leiebil Italia


Bestill leiebil i Italia med Budget Bilutleie. Hos Budget Bilutleie kan du bestille billig leiebil til nesten alle destinasjoner i Italia. Gjør det enkelt og rimelig, bestill din leiebil til Italia hos Budget. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Utforsk Italia med Budget Bilutleie


Italia er landet som har mye å by på, og er et av verdens beste feriemål enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser. Ta turen fra Gardasjøen nord i Italia som er omringet av ca. 19 småbyer, som alle er forskjellige og har noe eget å by på.

Bruk gjerne noen dager der og la ferden gå videre til Roma hvor skulpturer og kunst møter deg rundt hvert et gatehjørne. Ingenting er vel bedre enn å kunne oppdage disse stedene selv. Med en leiebil fra Budget kan du være din egen turguide, du bestemmer selv når og hvor du skal. Hvis ikke Italia har mettet din reiselyst kan du etter avtale selvfølgelig kjøre til nabolandene som Sveits, Frankrike eller Østerrike for nye opplevelser.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: