Leiebil Island


Island er et spennende land med mange vidder og utfordrende landskap. Derfor er det spesielt viktig å ha en kvalitetsleiebil. Alle Budget biler er fra anerkjente merkevarer og er grundig inspisert av fagfolk før hver utleie, slik at du oppnår størst mulig trygghet. Vi fornyer vår flåte ofte, slik at du alltid har tilgang til de nyeste bilene. Takket være vårt store utvalg av leiebiler på Island får du alltid en bil som dekker dine behov. Om du trenger en romslig familiebil, en solid bil til ørkenkjøring eller en hverdagsbil, har vi alltid biler som passer til dine behov. Og hvis du bestiller leiebilen hjemmefra sørger vi for at den står klar til deg når du ankommer. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Utforsk Island med Budget Bilutleie

lei bil på Island

Velkommen til Island og en rekke spennende friluftsaktiviteter i noen av verdens mest krevende omgivelser. Test dine grenser ved å klatre i høyfjellet, kjøre snøscooter, rafte nedover ville stryk, ri på islandshester og mye, mye mer. Budget Bilutleie på Island gir den ultimate friheten til å kaste deg ut i alle tilbudene og mulighetene Island har å by på. Du kommer deg enkelt og greit fra A-Å med en leiebil og kommer deg rundt på halvparten av tiden uten stress og venting. Book Budget Bilutleie på Island og få en opplevelse for livet. med en leiebil og kommer deg rundt på halvparten av tiden uten stress og venting. Book Budget Bilutleie Island og få en opplevelse for livet.

Den spennende og naturskjønne, steinete øya tilbyr alt fra varme kilder og grønne enger til utfordrende klatring og morsomme rideturer. Med Budget bilutleie på Island er alt lagt til rette for at du kan oppleve øya på nært hold i ditt eget tempo. Du kan legge opp turen akkurat som det passer deg og nyte fordelene ved å være herre over egen tid. På denne siden kan du lese mer om Budget Bilutleie på Island og alle de spennende severdighetene på den vakre øya.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: