Leiebil Frankrike


Hos Budget vil du alltid finne de beste norske tilbudene på rimelig leiebil i Frankrike. Vi har flere utleiestasjoner plassert på sentrale steder i Frankrike, slik at du lett kan få leiebil når du trenger det fra en Budget stasjon. I bookingpanelet til venstre kan du enkelt og greit gjøre en reservasjon på din neste leiebil til Frankrike. Det er billig, sikkert og enkelt. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Planlegger du tur til Nice? Les mer om vår utleiestasjon i den populære feriebyen.

Utforsk Frankrike med Budget Bilutleie

Lei bil i Frankrike

Frankrike er et land du aldri vil gå lei av. Du har alt; urbant byliv, verdenskjent kulinarisk kjøkken, fantastiske strandbyer, vindistrikter, kulturminner, moteverdenen og vakker natur. Opplev det store, spennende landet i ditt eget tempo med leiebil fra Budget. Våre solide, komfortable biler bringer deg enkelt og raskt til de vakreste områdene i Frankrike.

Få mest mulig ut av reisen
Ta hele reisen fra Rouen og Normandie i nord til Avignon og Baskerland i sør. Med Budget Bilutleie i Frankrike har du muligheten til å ta turen som den kommer og stoppe underveis. Reis til dine favorittsteder, kjør ut til kysten eller oppdag Pyreneene på nært hold. Budget Bilutleie i Frankrike bringer deg trygt og sikkert rundt og gir deg mest mulig ut av reisen.

Ta din partner eller ektefelle med på en romantisk tur til vakre Paris. Inviter hele familien til bilferie eller ta de minste med til spennende Disneyland i Paris. Du kan også gå med venner eller kolleger på fotturer i Pyreneene, vinsmaking i Sør-Frankrike eller skitur i Alpene. Frankrike har noe for alle, og med Budget Bilutleie i Frankrike, er det enklere enn noensinne å ta del i alle opplevelsene landet har å tilby.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: