Leiebil Estland


Estland ligger nord i Europa og grenser mot Latvia og Russland - avskilt av Østersjøen fra Sverige og Finskebukta fra Finland og er det minste av de baltiske landene. Landet byr på mange flotte natur og kulturopplevelser. Disse kan du enkelt og komfortabelt besøke med en leiebil fra Budget.

Utforsk Estland med Budget Bilutleie

Lei bil i Estland

Estland er kjent for sine mange tradisjonelle spabad. Her kan du ta enn velfortjent pust i bakken etter en lang dag med mange opplevelser. Landet byr mye spennende kulturopplevelser, alt fra teatralsk arkitektur til spor av sovjettiden. Estland er også kjent for flotte slott, uberørte øyer og en kosmopolitisk hovedstad med sin middelalderske Praha.

Spa, shopping og kultur
Hovedstaden Tallin er en fascinerende hansaby med en god stemning og en bykjerne som tar én tilbake til middelalderen. Byen er også Estlands eneste havneby og det går båter hit både fra Helsinki og Stockholm. For nordmenn er det svært rimelig å handle i Tallin og ingen reiser fra byen tomhendt. Mange reiser til Estland for et kortere opphold, som f.eks. en langhelg.