Leiebil Aalborg lufthavn

Velkommen til Budget Bilutleie i Aalborg. Med en leiebil fra oss kan du trygt komme deg rundt i Danmarks fjerde største by i det naturskjønne Nord-Jylland. Budget har utleiestasjon på Aalborg Lufthavn og i Aalborg sentrum. Velkommen!

Budget tilbyr bilutleie fra en rekke utleiestasjoner i Danmark. Se alle våre utleiestasjoner i menyen til høyre.

 

Aalborg lufthavn

Stasjonsinformasjon

Aalborg Airport
Aalborg
9400

Tlf.: +45 33 28 63 30

Åpningstider

søndag:
11:00 - 23:30
mandag:
08:00 - 23:30
tirsdag:
08:00 - 23:30
onsdag:
08:00 - 23:30
torsdag:
08:00 - 23:30
fredag:
08:00 - 23:30
lørdag:
09:00 - 13:00

Finn stasjonen


Utforsk Aalborg med Budget Bilutleie


Aalborg har noe for enhver smak.Leier du bil blir det enda enklere å komme seg rundt og få mest mulig ut av ditt besøk til Aalborg. Ta med barna til Aalborg Zoo, Danmarks nest største dyrehage. Her kan du oppleve en hel afrikansk landsby med hus, savanne, trær og dyreliv i naturlige omgivelser. 

Hvis været ikke tillater utendørsaktiviteter kan du kjøre leiebilen din mer eller mindre til døren til en av de mange vakre og barnevennlige museene i byen. På Garnisonsmuseet i Aalborg kan du både se og røre stridsvogner, militære kjøretøyer, fly og annet materiale fra Forsvaret. Du kan også kjøre til Aalborg Maritime Museum og se utstillinger om den sivile og orlogsmessige utviklingen i Danmark. Barna kan (hvis de tør) klatre inn i en ekte ubåt.

Aalborg tilbyr også mange aktiviteter for de voksne. Dra på shopping i sentrum av Aalborg og gjør et godt kjøp. På kvelden kan du oppleve den populære gaten jomfru ane gade, som er Danmarks lengste gate med restauranter og kaféer. Her kan man oppleve et festlig natteliv og masse musikk og god mat. Så lei en bil og oppleve Aalborg, hovedstaden i Nord-Jylland i enleiebil fra Budget Bilutleie!

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: