Leiebil i Belgia

En bil fra Budget er ensbetydende med frihet og uavhengighet når du besøker Belgia. Du kommer deg enkelt rundt og slipper å bruke tid og penger på offentlig transport eller slite med å finne en drosje. Budget Bilutleie i Belgia vil alltid kunne tilby deg de nyeste utleiebilene til de beste prisene. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Hvis du bestiller tilleggsutstyr og service i dag sørger vi for at alt er klart når du skal hente bilen.

Business Travel

Skal du på forretningsreise, tilbyr Budget Bilutleie i Belgia på et bredt spekter av, presentable og komfortable leiebiler til meget gunstige priser. Vi har mange lojale bedriftskunder og derfor bred erfaring med til hvilke behov og krav våre bedriftskunder stiller.

Utforsk Belgia med Budget Bilutleie

Lei bil i Belgia

Belgia er et spennende og flerkulturelt rike med et hav av attraksjoner og gode shoppingmuligheter. Landet er spesielt kjent for sine mange vakre kanaler og palasser, som du enkelt og komfortabelt kan besøke med en leiebil fra Budget. Natur og kultur står også høyt oppe på listen over grunner til å besøke Belgia. Kjør f.eks. en tur til den lille provinsbyen Waterloo og få med deg det historiske slaget ved Waterloo som hvert år blir dramatisert. 

Oppdage byen på egenhånd
Den fascinerende hovedstaden Brussel er utvilsomt verdt et besøk. Byen er hjem til hovedkvarteret til både EU og NATO, og blir besøkt daglig av turister og forretningsfolk fra hele Europa. Byen byr på et vell av spennende kulturopplevelser, vakre og godt bevarte bygninger og flotte restauranter. I en bil fra Budget får du full frihet til å oppdage byen på egenhånd. Besøk Victor Hortas hus i Elsene, Royaux Musées des Beaux-Arts, Brussels store kunstmuseum Bozar eller Musical Instrument Museum i Old England-bygningen.

 

Aktiv ferie
Hvis du liker å være aktiv i ferien er Belgia et opplagt reisemål. Med sin varierte natur og sjarmerende landsbyer er rammene satt for en stemningsfylt og opplevelsesrik ferie med masse fysiske utfordringer. Med Budget bilutleie har du enkel tilgang til spennende omgivelser som byr på gode muligheter for klatring, rafting, sykkeltur i fjellet eller kajakkturer gjennom det frodige landskapet.