Leiebil i Australia


Australia er et populært reisemål når det gjelder leiebil. De store avstandene og mange spennende destinasjoner gjør det uunnværlig å ikke ha bil. Budget uteleiestasjoner ligger sentralt plassert ved flyplasser og byer, det gjør både enkelt og raskt å plukke opp en leiebil. Bestill leiebil i Australia hjemmefra, så sørger vi for at bilen er klar når du ankommer.

Budget har gjort det enkelt å bestille leiebil i Australia. Du kan gjøre hele bestillingen hjemmefra og betale for leien online. Så kan du bare skrive ut kvittering, og hente bilen hos en av våre utleiestasjoner.

Sikker leie i Australia

Avstandene i Australia er enorme. Derfor er det spesielt viktig med trygghet, komfort og sikkerhet på reisen. Alle Budget biler er fra anerkjente merkevarer og er grundig inspisert av fagfolk før hver utleie, slik at du oppnår størst mulig trygghet. Vi fornyer vår flåte ofte, slik at du alltid har tilgang til de nyeste bilene. Takket være vårt store utvalg av leiebiler i Australia får du alltid en bil som dekker dine behov. Om du trenger en romslig familiebil, en solid bil til ørkenkjøring eller en hverdagsbil har vi alltid biler som passer til dine behov. Og hvis du bestiller leiebilen hjemmefra sørger vi for at den står klar til deg når du ankommer.


Utforsk Australia med Budget Bilutleie


Reis til Australia og få opplevelser for livet, i en komfortabel leiebil fra Budget. Australia er det sjette største landet i verden. Du kan kjøre milevis gjennom ørkenen, besøke naturreservater og oppleve den lang vakre kystlinje.

 

Opplev ”Down Under”

Besøk de verdensberømte lange strendene med store bølger som tiltrekker seg surfere fra hele verden. Nyt den unike naturen med skogkledde klipper, Great Barrier Reef eller den imponerende røde ørken i Central Australia. Gå i Crocodile Dundees fotspor i Kakadu National Park, eller besøke Philip Island hvor du kan se pingviner, koalaer og sel. Opplev dykking, klatring og mye, mye mer. Med en bil fra Budget, kan du enkelt komme deg fra A til B og få mest mulig ut av turen i ditt eget tempo.