1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller over 70 år, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Bilutleie Trondheim

Trondheim har gode transportforbindelser med flyplass på Værnes, hurtigrute, kystekspress, ekspressbuss og jernbane nordover med Nordlandsbanen og sørover med Dovrebanen. Vel fremme er det praktisk å leie bil, og hos Budget Bilutleie får du gode tilbud og lave priser.

 

Leiebil Trondheim sentrum

Stasjonsinformasjon

Kjøpmannsgata 34
Trondheim
7011

Tlf.: +47 67255200

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Trondheim med Budget Bilutleie


Fra vikinghistorie til trønderrock – Trondheim er full av sjarm og appellerer til både historikere og dem med mer moderne interesser. Byen er et viktig utdanningssted med blant annet Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Høgskolen i Sør-Trøndelag og Luftkrigsskolen. Dessuten finner vi et av Norges eldste skoler her: Trondheim katedralskole ble grunnlagt i 1152.

Både fylkeskommunen og fylkesmannen har sin administrasjon her, og Trondheim huser også Direktoratet for arbeidstilsynet, Direktoratet for naturforvaltning og Domstoladministrasjonen. Adresseavisen kommer ut i Trondheim og er den eldste dagsavisen i Norge, grunnlagt i 1767.

Når du har ordnet billeie, er det lett å ta en utflukt til blant annet Stiklestad. Er du heldig og er der i slutten av juli, kan du få med deg Olsokdagene og Spelet om Heilag Olav. Olav den hellige ble gravlagt i Trondheim etter at han falt i det berømte slaget i 1030, og på gravstedet ble Nidarosdomen bygd. Nidarosdomen er den største middelalderkirken i Norden og vel verdt et besøk. Etterpå kan du spasere til den koselige trebebyggelsen på Bakklandet, der du finner småbutikker og spisesteder i et sjarmerende miljø.

Rockheim er et forholdsvis nytt innslag i Trondheim, med plassering på Brattørkaia. Museet presenterer norsk rock- og pophistorie fra 1950-tallet. Bygget har også sprek arkitektur.

Litt utenfor sentrum og mer tradisjonelt, men ikke mindre spennende av den grunn, finner du Ringve musikkmuseum. I tillegg til musikkhistoriske samlinger og utstillingen av musikkinstrumenter har den gamle lystgården også en vakker botanisk hage. Med billig leiebil fra Budget når du både Ringve og andre attraksjoner, og billeien gir deg frihet og fleksibilitet.