Leiebil Stord Lufthavn

Stord kommune fikk bystatus i 1997 og har cirka 18 000 innbyggere. Leirvik er det største tettstedet. Herfra går det hurtigbåt og buss til Bergen, Haugesund og Stavanger. Stord har også bilferjeforbindelse til Tysnes og til Ranavik i Kvinnherad. Stord Lufthavn ligger på Sørstokken, og derfra tar det i underkant av tjue minutter å kjøre til Leirvik. Da er det fint å ha leiebil, og billeie ordner du rimelig hos Budget Bilutleie Stord Lufthavn.

 

Stord Lufthavn

Stasjonsinformasjon

Stord Lufthavn
Stord
5404

Tlf.: +47 53404000

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
07:30 - 15:30
tirsdag:
07:30 - 15:30
onsdag:
07:30 - 15:30
torsdag:
07:30 - 15:30
fredag:
07:30 - 15:30
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Stord med Budget Bilutleie


Industrien er viktig for Stord og særlig verkstedindustrien er godt representert. Viktige aktører her er Aker Kværner Elektro, Aker Solutions og Leirvik Module Technology. Høyskolen på Stord har blant annet sykepleier- og lærerutdanning. Stord har også sykehus.

Hvis du har tid til fornøyelser i tillegg til forretningene, er det ekstra fint å være mobil. Du kan leie bil fra Budget Bilutleie til lave priser. Det gjør det for eksempel enklere å komme seg ut for å nyte naturen. Be om Bilvandringskartet på hotellet eller turistinformasjonen, så får du forslag til turer du kan gå med utgangspunkt i der du parkerer. Fotturene har en varighet på én til tre timer.

En overkommelig dagstur fra Stord er til Baroniet i Rosendal. En omvisning i slottet fører deg gjennom en rekke stilepoker fra 1665 til 1927. Ute kan du nyte det vakre parkområdet og en flott renessansehage som er hele 300 år gammel. Baroniet arrangerer jevnlig konserter og utstillinger, og det er også mulig å overnatte i tilknytning til anlegget. Med leiebil fra Budget Bilutleie Stord Lufthavn bestemmer du selv når du er klar for å dra.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: