Leiebil Sandnessjøen Lufthavn, Stokka

Sandnessjøen Lufthavn på Stokka er et av mange atkomstveier til Alstadhaug kommune på Helgelandskysten. Sjøveien kan du komme med hurtigruten, ekspressbåt eller ferje, og 70 km sørøst for byen stanser Nordlandsbanen i Mosjøen. Ordner du billeie fra Budget Bilutleie, har du praktisk og privat transport når du skal forflytte deg i området.

 

Sandnessjøen Lufthavn, Stokka

Stasjonsinformasjon

Sandnessjøen Lufthavn
Sandnessjøen
8800

Tlf.: +47 95467430

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 20:30
tirsdag:
08:00 - 20:30
onsdag:
08:00 - 20:30
torsdag:
08:00 - 20:30
fredag:
08:00 - 20:30
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Sandnessjøen med Budget Bilutleie


Sandnessjøen Lufthavn på Stokka er et av mange atkomstveier til Alstadhaug kommune på Helgelandskysten. Sjøveien kan du komme med hurtigruten, ekspressbåt eller ferje, og 70 km sørøst for byen stanser Nordlandsbanen i Mosjøen. Ordner du billeie fra Budget Bilutleie, har du praktisk og privat transport når du skal forflytte deg i området. Sandnessjøen er administrasjonssenteret i Alstadhaug kommune. Et av Helgelandssykehusenes tre sykehus ligger her og er byens største arbeidsgiver. Også industrien sysselsetter mange. Lokalavisen heter Helgelands Blad.

Alstadhaug forbindes gjerne med Petter Dass, presten og forfatteren som var sogneprest i kommunen. Petter Dass-museet og Alstahaug kirke fra middelalderen ligger litt sør for byen. Ved å leie bil kan du enkelt besøke plassen, og med leiebil kan du dessuten se deg om på Helgelandskysten. Bare navnet gir assosiasjoner til vakre strender, spennende fjellformasjoner og nydelig kystlandskap – her kan du kjøre langt før du går lei!

Få også med deg noen av verkene i serien Skulpturlandskap Nordland. I Sandnessjøen finner du "Vindenes hus" av Sissel Tolaas, som er plassert på det stedet i kommunen der været er mest ekstremt. I Leirfjord, en 34-kilometers biltur unna, står "Omkring" av den brasilianske kunstneren Waltercio Caldas. Og hvis disse gir mersmak, kan du med leiebil utforske kunstverkene i hele fylket om du vil.