Bilutleie Moss

Moss er handels- og administrasjonssentrum i Østfold og en viktig industrikommune. Fylkesmannen i Østfold holder til her, og blant annet TrioVing har både produksjon og hovedkontor i Moss. Kommunikasjonene er gode med fire felt på E6 samt buss- og fergeforbindelser. Du kan også fly til Moss Lufthavn Rygge. Budget Bilutleie finner du både på Rygge Lufthavn og i sentrum av Moss.

 

Moss sentrum

Stasjonsinformasjon

Oereaasveien 2
Rygge
1528

Tlf.: +47 95012100

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Moss med Budget Bilutleie


Moss sentrum kalles Møllebyen, og den vokste opp rundt Mossefossen. Allerede i middelalderen fantes det kverner og saltkokerier her, og på 1500-tallet kom det vanndrevne sager. Sagbruk og trelast ble viktige næringer. Møllebyen har fått en rekke utmerkelser: Statens Byggeskikkpris, Olavsrosa fra Norsk Kulturarv og Moss' egen pris for god byggeskikk. Få gjerne med deg verdens største keramiske krukke, som er laget av kunstneren Frans Widerberg.

Det er mye fint å se utenfor bykjernen også, og da er det praktisk med billeie. Leiebil i Moss får du hos Budget, og da kan du blant annet få med deg den 300 år gamle Røed Gaard på Jeløen. Lystgården har flott beliggenhet og en fin rosehage. En rekke kunsthåndverkere holder til her. Kunst finner du også på Hotell Refsnes Gods, som har innredet alle gjesteværelsene med originalkunst. Refsnes Gods ligger vakkert til ved fjorden.

Og når du først har leiebil, hvorfor ikke også ta en avstikker til idylliske Son? Gamle, hvitmalte trehus og smale smug danner en sjarmerende ramme om stedet, som minner om sørlandsbyene. En utleiebil fra Budget Bilutleie gjør det enkelt å utforske området.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: