Leiebil Mosjøen Lufthavn, Kjærstad

Flyplassen, Nordlandsbanen, E6 og en av Nord-Norges største havner gjør Mosjøen til det geografiske knutepunktet i Helgeland. Byen ligger innerst i Vefsnfjorden, og på sørvestsiden av fjorden ruver Øyfjellet med sine 818 meter over havet. Helgelandskysten er viden kjent for sin vakre natur, og med leiebil fra Budget Bilutleie Mosjøen lufthavn får du med deg mye.

 

Mosjøen Lufthavn, Kjærstad

Stasjonsinformasjon

Mosjøen Lufthavn
Mosjøen
8650

Tlf.: +47 92632517

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 23:00
tirsdag:
08:00 - 23:00
onsdag:
08:00 - 23:00
torsdag:
08:00 - 23:00
fredag:
08:00 - 23:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Mosjøen med Budget Bilutleie


Mosjøen Aluminiumsverk (nå Alcoa) ble åpnet i 1958 og har vært en hjørnesteinsbedrift i området. Verket har også en fabrikk som produserer karbonanoder. Ellers er byen kjent for sine mange familiebedrifter, og den eldste av disse er Fru Haugans Hotel, som kan skilte med en historie som strekker seg helt tilbake til 1794. Historiens sus preger også den prisbelønte trehusbebyggelsen i Sjøgata. Sjarmerende naust, sjøhus og boliger skaper en fin kyststemning, og her kan du blant annet handle keramikk, antikviteter og kunst.

Ved å leie bil kan du oppleve mer av Helgeland og Nordland, og da er Budgets leiebil Mosjøen et naturlig valg. Rundt omkring i den vakre naturen finner du også menneskeskapte kunstverk fra den internasjonale samlingen Skulpturlandskap Nordland. En vel hundre år gammel bauta til minne om dikteren og presten Petter Dass er plassert ved Alstahaug prestegård, og Dass har også nylig fått sitt eget museum på Alstahaug-tunet. Du når det meste med leiebil fra Budget billeie.