Leiebil Molde Lufthavn, Årø

Det er mange måter å reise til Molde på. Hurtigruten stanser her, og det går ekspressbuss fra Oslo og Trondheim. Flyplassen ligger på Årø, og der venter Budget Bilutleie med billige leiebiler og gode tilbud.

 

Molde Lufthavn, Årø

Stasjonsinformasjon

Molde Lufthavn
Molde
N-6422

Tlf.: +47 71212919

Åpningstider

søndag:
14:00 - 22:00
mandag:
08:00 - 21:30
tirsdag:
08:00 - 21:30
onsdag:
08:00 - 21:30
torsdag:
08:00 - 21:30
fredag:
08:00 - 21:30
lørdag:
Stengt

Finn stasjonen


Utforsk Molde med Budget Bilutleie


Roser, jazz og kongebjørk – de fleste får hyggelige assosiasjoner når de hører navnet Molde. Allerede for hundre år siden ble Molde markedsført som "Rosenes by", og på den tiden kom det også mange turistskip med besøkende som ville se den sjarmerende småbyen med flotte hager og parker. En bybrann og senere bombing under andre verdenskrig ødela mye av byen, som nå er bygd opp igjen og har en blanding av ny arkitektur og eldre hus.

Naturen gjør stort inntrykk i Molde, og da særlig det som blir omtalt som Moldepanoramaet – utsikten mot de fantastiske Romsdalsalpene. Tar du turen til utsiktspunktet Varden, kan du se hele 222 flotte fjelltopper. Mer natur får du på Atlanterhavsveien, og ved å leie bil fra Budget Bilutleie Molde Lufthavn kan du få med deg så mye du vil av ruten. Det er godt med rasteplasser langs veien, og der kan du fiske fra svabergene eller kanskje nyte en piknik krydret av den friske sjøluften.

Er det kultur du ønsker deg, kan du sikte deg inn på Moldejazz i juli eller på Bjørnsonfestivalen, som var Norges første litteraturfestival og blir arrangert på sensommeren.

Noen kilometer fra sentrum, på Glomstua, står kongebjørken. Den ble plantet for å markere stedet der kong Haakon og kronprins Olav søkte tilflukt da tyske bombefly jaktet på dem i april 1940.

Med billeie fra Budget er alle muligheter åpne.