Leiebil Leknes Lufthavn


Når du lander på flyplassen i Leknes, befinner du deg midt i Lofoten. Hent deg en billig leiebil fra Budget Bilutleie, og nyt bilturen i det mange regner som den vakreste naturen i Norge. Det spiller ingen rolle om du er her i forretninger eller på ferie – du kan uansett nyte landskapet der du kjører, og hver en sving byr på nye utsyn og opplevelser.

 

Leknes Lufthavn

Stasjonsinformasjon

Leknes Lufthavn
Leknes
8370

Tlf.: +47 76080104

Åpningstider

søndag:
11:00 - 23:15
mandag:
07:00 - 23:15
tirsdag:
07:00 - 23:15
onsdag:
07:00 - 23:15
torsdag:
07:00 - 23:15
fredag:
07:00 - 23:15
lørdag:
10:00 - 17:00

Finn stasjonen


Utforsk Leknes med Budget Bilutleie


Leknes er administrasjonssenter for Vestvågøy kommune og en av to byer i Lofoten. Både flyplassen og cruisehavnen er godt trafikkert, og i tillegg har hurtigruten stans i Stamsund, et koselig fiskevær 14 kilometer unna som er vel verdt et besøk også om man ikke skal med Hurtigruten.

Ved å leie bil fra Budget Bilutleie Leknes Lufthavn kan du ta deg rundt i Lofoten i det tempoet du selv ønsker, og det blir enkelt å se også noen av de mer avsidesliggende stedene. Hvis du for eksempel har sansen for gatekunstnerne Dolk og Pøbel, venter det deg en spennende visuell opplevelse i Borgvåg, der de to har dekorert hele vegger på mange av de fraflyttede husene ytterst i havgapet.

Går interessen mer i historisk retning, bør du ta turen til vikingmuseet Lofotr på Borg. Der har de rekonstruert et langhus fra vikingtiden, og de har også en kopi av et vikingskip som du kan være med på rotur i.

Det er en fryd å kjøre bil i det vakre landskapet i Lofoten. Og når du har ordnet rimelig billeie hos Budget Bilutleie Leknes Lufthavn, er det bare å sette seg bak rattet og nyte eventyret.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: