Leiebil Kristiansund Lufthavn, Kvernberget

Enten du skal i jobbmøte hos noen av de mange bedriftene knyttet til olje og offshorevirksomhet, eller bare feriere i fine omgivelser, er det praktisk med billeie. Det åpner blant annet muligheter for en tur på den flotte Atlanterhavsveien.

 

 

Kristiansund Lufthavn, Kvernberget

Stasjonsinformasjon

Kristiansund Kvernberget Lufthavn
Kristiansund
6500

Tlf.: +47 71583815

Åpningstider

søndag:
15:00 - 21:00
mandag:
08:00 - 21:00
tirsdag:
08:00 - 21:00
onsdag:
08:00 - 21:00
torsdag:
08:00 - 21:00
fredag:
08:00 - 21:00
lørdag:
10:45 - 12:00

Finn stasjonen


Utforsk Kristiansund med Budget Bilutleie


Mye av Kristiansund ble ødelagt etter omfattende bombing i begynnelsen av andre verdenskrig, men nå møtes du av en moderne by med fargerik arkitektur. De fire bydelene er forbundet med broer. Kommunikasjonene generelt er gode, med flyplass på Kvernberget, buss til Trondheim og byene i fylket, hurtigruteanløp og hurtigbåt til Trondheim og øyene på Nordmøre.

Kjør langs Atlanterhavsveien
Ta en tur på den flotte Atlanterhavsveien. Her opplever du havet på nært hold og kan nyte fantastisk utsikt fra bilvinduet. Det er ikke for ingenting at en rekke bilprodusenter har laget reklamefilmene sine her.

Også Innerdalen kan anbefales for dem som har leiebil. Kjør til Nerdalen og parker der. En times spasertur bringer deg til turisthytta og setra. Det flotte fjellet Innerdalstårnet er et mektig skue.

Kamera vil nok bli flittig brukt både på Atlanterhavsveien og i Innerdalen. Og er du fotointeressert, bør du absolutt legge turen til Kristiansund på våren, under Nordic Light-festivalen. Store stjerner på den norske og internasjonale fotohimmelen er med her, og i fem dager kan du fråtse i utstillinger, foredrag og sosiale arrangementer.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: