Bilutleie Kristiansand

Som største by på Sørlandet har Kristiansand mye å by på. Det gjelder også kommunikasjonen: E18 og E39 sørger for gode veiforbindelser, men du kan også velge å ankomme byen til vanns med bilfergen fra Hirtshals, på skinner med Sørlandsbanen eller luftveien til Kjevik Lufthavn.

Budget Bilutleie har både utleiestasjon på Kristiansand Lufthavn Kjevik, og i sentrum av byen.

 

Kristiansand sentrum

Stasjonsinformasjon

Setesdalsveien 90
Kristiansand
4617

Tlf.: +47 97474000

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Utforsk Kristiansand med Budget Bilutleie


Feriefolket tenker på badeturer og besøk i Dyreparken, mens forretningsfolk kanskje assosierer byen med Falconbridge, Elkem og Hennig-Olsen. Som største by på Sørlandet har Kristiansand mye å by på. Det gjelder også kommunikasjonen: E18 og E39 sørger for gode veiforbindelser, men du kan også velge å ankomme byen til vanns med bilfergen fra Hirtshals, på skinner med Sørlandsbanen eller luftveien til Kjevik Lufthavn.

Dyreparken med Kardemomme by og Kaptein Sabeltann er nærmest obligatorisk om du reiser med barn, og parken har morsomme opplevelser også for voksne. Styrer du leiebilen 55 kilometer nordover, kommer du til Mineralparken, der du kan se krystaller og edelsteiner i underjordiske fjellgrotter.

Tilbake i Kristiansand sentrum, eller Kvadraturen som det heter, må du passe på å få med deg Posebyens idylliske trehusbebyggelse. Det er også fint å rusle i Otterdalsparken med Kjell Nupens fonteneskulptur og keramikk. På Fiskebrygga finner du koselige uterestauranter og byens fiskemarked.

Har du god tid, ønsker du kanskje å utforske noen av de andre sørlandsbyene også? Da bør du leie bil hos Budget leiebil Kristiansand. For eksempel Lyngdal og Farsund er sjarmerende steder, og litt vest for Farsund kan du også besøke Lista fyr. Med utleiebil fra Budget stiller du helt fritt.