Bilutleie Harstad

Med leiebil fra Budget Bilutleie kommer du deg dit du vil, og kan ta inn Harstad og Troms og alle de flotte natur- og kulturopplevelsene som venter der.

Allerede på vikingtiden bodde det folk i Harstad, og i dag har vel 23 000 mennesker sitt hjem her. Harstad har hatt god vekst helt siden andre verdenskrig og har nå et allsidig næringsliv med både industriarbeidsplasser, jordbruk og fiskeforedling. Byen er også viktig for oljevirksomheten i nord, og både oljeselskaper og Oljedirektoratet er representert her. 
 
Når du ankommer Evenes lufthavn, kan du leie bil fra Budget Bilutleie. Og du kan selvsagt få leiebil i Harstad også om du kommer sjøveien, med hurtigruten eller hurtigbåt. Det er gode turmuligheter i distriktet, og du kan glede deg over flotte fjorder og hvite strender. Du kan også besøke spennende samiske bosteder og kulturlandskap. 
 
Harstad har vært vertskap for Festspillene i Nord-Norge siden 1965. Byen har et rikt kulturliv, og det er mange kjente kulturnavn knyttet til byen: kunstnersøskenene Harr, Kine Hellebust, Ketil Stokkan og "Poppa" Lars Sandness, bare for å nevne et tilfeldig utvalg. Her er også historiske referanser: På Kjeøya kan du se helleristninger fra steinalderen og gravrøyser fra jernalderen, og på Trondnes-halvøya finner du Trondenes kirke fra 1200-tallet samt Adolf-kanonen fra andre verdenskrig, som er den største landbaserte kanonen i verden. 
 
Med leiebil kommer du deg dit du vil, og kan ta inn Harstad og Troms og alle de flotte natur- og kulturopplevelsene som venter der. Og når det gjelder bilutleie i Harstad, er det Budget som gjelder.
 

Harstad sentrum

Stasjonsinformasjon

Storgata 24
Harstad
9406

Tlf.: +47 77061945

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Harstad med Budget Bilutleie


Harstad ligger nære havet og tilbyr spennende aktiviteter for hele familien, som spekkhoggersafari, fiske, båtliv med verdens eldste skonnert Anna Rogde fra 1868 og mye mer. På veien kan du nyte det vakre norske landskapet med utsikt over det blå havet og de mange koselige restaurantene i området. Fotturer i fjellet, leie en sykkel eller utforsk øyene i øygruppen Grytøy, Bjarkøy og Krøttøy.

Begi deg ut til Røkenes gård eller sandtorgholmen hotell og nyt turen tilbake i tid i de flere hundre år gamle bygningene, samt unike kulinariske matopplevelser.

Du kan også kjøre til halvøya Trondenes og ta en spasertur langs vikinghøvdingen Tore Hunds vei fra år 1030 og gjennom 1300-tallets Trondenes kirke. Avslutt dagen med en forfriskende dukkert i grottebadet, et unikt innendørs badeland, bygd i virkelige huler under byen, der du kan unne deg selv med badstue, jacuzzi og en fin strandcafe.

Middag kan nytes på en av Harstads mange legendariske spisesteder hvor du kan smake på spennende lokale retter med reinsdyr, fisk, lam, friske bær og sopp.