Leiebil Hammerfest Lufthavn


Ved å leie bil fra Budget på Hammerfest Lufthavn kommer du deg til Hammerfest på under ti minutter. Byen regnes som den nordligste i verden. Den fikk bystatus allerede i 1789 og var den første i Europa som fikk elektriske gatelys.

Hammerfest har gode forbindelser. Hurtigruten har daglige anløp, og også hurtigbåter, ferjer og busser betjener byen. Med egen leiebil får du imidlertid full fleksibilitet og kan nå dit du vil når du vil. Budget Bilutleie Hammerfest Lufthavn har gode tilbud og lave priser.

 

Hammerfest Lufthavn

Stasjonsinformasjon

Hammerfest Lufthavn
Hammerfest
9600

Tlf.: +47 91649645

Åpningstider

søndag:
13:00 - 22:45
mandag:
06:30 - 22:45
tirsdag:
06:30 - 22:45
onsdag:
06:30 - 22:45
torsdag:
06:30 - 22:45
fredag:
06:30 - 22:45
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Hammerfest med Budget Bilutleie


Fisk og fiske er viktig, og en av hjørnesteinsbedriftene som driver med foredling, er Nestlé Norge AS. Hammerfest er også sentrum for handel og tjenester, og med Snøhvit-prosjektet og mottaksanlegget for gass på Melkøya har byen fått et løft.

Mange turister finner veien til Hammerfest, og cruiseskip fra hele verden legger til kai her. En av severdighetene er Meridianstøtten på Fuglenes. Den minner om innsatsen som ble gjort på 1800-tallet for å måle jordas størrelse, der Hammerfest var det ene endepunktet for målingene. Arbeidet pågikk i mange år og var et samarbeid mellom den russiske, svenske og norske regjeringen – det første i sitt slag. Meridianstøtten står på UNESCOs verdensarvliste. 

Billeie med Budget gir deg anledning til å se både Hammerfest og omlandet. Hvorfor ikke oppleve Finnmarksvidda? Er du glad i kjøre bil, kan du for eksempel besøke eksotiske Karasjok, 220 km unna. Og jakter du på nordlyset, er det fint å kjøre et stykke bort fra byens lys og finne et mørkt sted. Med en billig leiebil fra Budget Bilutleie Hammerfest kommer du dit du vil.