Bilutleie Hamar

Bestill leiebilen din hos Budget Bilutleie Hamar og få full frihet til å reise rundt i området. Budget Hamar tilbyr en unik bilferie i vakre omgivelser med flotte muligheter for fiske, bading, sykling og turgåing.

 

Hamar sentrum

Stasjonsinformasjon

Midtstranda 27
Hamar
2321

Tlf.: +4798900700

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
07:30 - 16:00
tirsdag:
07:30 - 16:00
onsdag:
07:30 - 16:00
torsdag:
07:30 - 16:00
fredag:
07:30 - 16:00
lørdag:
Stengt

Finn stasjonen


Utforsk Hamar med Budget Bilutleie


Hamar var en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994 og du kan fortsatt besøke den olympiske stadion Vikingskipet, hvor det året rundt arrangeres spennende arrangementer. Bestill din billeie hos Budget Bilutleie Hamar, og du får full frihet til å reise rundt i området.

Når du bestiller din leiebil hos Budget Bilutleie i Hamar, kan du ta hele familien til Snilsberg Familiepark, der du kan se dyr, gå på piknik og delta i morsomme aktiviteter. Prøv et cruise med verdens eldste hjuldamper Skibladner som trafikkerer Norges største innsjø Mjøsa.

Hvis været er mer egnet for innendørs aktiviteter, kan du kjøre til Munch-galleriet med utstilling av Norge viktigste maler, Edvard Munch, som blant annet malte "Skrik". I Løiten brænderi kan man se et dramatisert bilde av hvordan man produsere håndlagde lys i før i tiden. Du kan også kjøre til Tog Museet der du kan se de gamle togene og kjøre med et ekte damplokomotiv.

Middag kan nytes på en av de mange gode restauranter som serverer lokale spesialiteter og gode eksotiske retter fra hele verden. Etter en lang og god dag kan du overnatte på en av Hamars mange koselige hoteller, vertshus eller herberger.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: