Bilutleie Fredrikstad

Østfoldbanen har jevnlige avganger til Fredrikstad fra Oslo og østfoldbyene, og kommer du luftveien, kan du velge mellom Gardermoen, Moss Lufthavn Rygge og Sandefjord Lufthavn Torp. Vel fremme kan du leie bil hos Budget Bilutleie Fredrikstad.

 

Fredrikstad

Stasjonsinformasjon

Stabburveien 3
Fredrikstad
1617

Tlf.: +47 95012100

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Utforsk Fredrikstad med Budget Bilutleie


"Frækstad" er noe for seg selv. Mange tenker kanskje først på den særpregede dialekten når de hører navnet, men også gamlebyen, festning, sommerlig badeliv og industri er aktuelle stikkord. Fredrikstad er en viktig industriby, og i tillegg brukes nesten en firedel av kommunens samlede areal til jordbruk.

Gamlebyen i Fredrikstad ble grunnlagt av kong Fredrik II i 1567 og er bevart som festningsby. Miljøet i Gamlebyen er sjarmerende, og her finner du spennende spesialbutikker, kunsthåndverk, gallerier og spisesteder.

Hva kan du gjøre i Fredrikstad?
Billeie sikrer deg fleksibilitet, og Fredrikstad har mye å by på. Av aktiviteter kan nevnes bading, riding, fiske, dykking og ikke minst golf – det er flere flotte baner i distriktet. Fotball er også populært, og i 2007 fikk byen eget fotballmuseum. En tur til Hvaler og svabergene anbefales på det varmeste, og med utleiebil fra Budget leiebil Fredrikstad kan du kjøre til Skjærhalden på Kirkøy. Derfra går det båt til mange av øyene.

Polfareren Roald Amundsen var fra Borge nær Fredrikstad, og om sommeren kan du være med på guidet omvisning der han ble født. Andre kjente navn som forbindes med byen, er blant annet Hans Nielsen Hauge, Inger Hagerup, Egil "Drillo" Olsen og Harald Zwart.

Med leiebil kan du oppleve området i ditt eget tempo. For eksempel kan du få med deg hele eller deler av Oldtidsruta, som fører deg til gravrøyser, steinringer og bergkunstfelt fra bronsealderen og eldre jernalder. Strømstad er heller ikke langt unna, om det skulle friste med "svenskehandel". En utleiebil fra Budget Bilutleie i Fredrikstad gir deg full frihet.