Leiebil Førde Lufthavn, Bringeland

Budget Bilutleie holder til på Førde Lufthavn Bringeland, og der ordner du billeie til lav pris. Med leiebil rekker du mer og kan enkelt besøke både forretningsforbindelser og venner. Leiebilen åpner dessuten for hyggelige utflukter til noen av de mange attraksjonene i området.

 

Førde Lufthavn, Bringeland

Stasjonsinformasjon

Førde Bringeland Lufthavn
Førde
6977

Tlf.: +47 57725080

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:30 - 16:00
tirsdag:
08:30 - 16:00
onsdag:
08:30 - 16:00
torsdag:
08:30 - 16:00
fredag:
08:30 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Førde med Budget Bilutleie


Med cirka ti tusen innbyggere er Førde det største tettstedet i Sogn og Fjordane, og bygda fikk bystatus i 1997. Her er det gode veiforbindelser med E39, riksvei 5 til Lærdal/Florø og riksvei 609 til Askvoll. Flyplassen på Bringeland ble åpnet i 1986. Førde er kjent for sine mange butikker og handlesenter, og svært mange arbeider innenfor servicenæringen. Førde sentralsjukehus er den største arbeidsgiveren. Det er også flere videregående skoler, jordbruksskole, folkehøyskole og ingeniør- og helsefagutdanning i Førde.

La kunstinteressen blomstre
Et besøk på Astruptunet på Jølster er nærmest obligatorisk for kunstinteresserte. Her kan du oppleve både kunst og natur der de gamle husene med stråtak ligger i hellingen og ser utover Jølstravatnet. På den andre siden av vannet, ved E39, ligger Eikaasgalleriet. Her er det også kafé med uteservering i idylliske omgivelser og badeplass. Det moderne galleriet viser bilder og skulpturer av Ludvig Eikaas, et annet kjent kunstnernavn fra Jølster. Når det gjelder Førde, er det mange som kjenner Oddvar Torsheim. På Sunnfjord Hotell henger det mange bilder av både Torsheim og Eikaas, og Torsheim har også fått en egen statue som står i parken ved Langebrua.

Førde og omegn har også mye flott natur, og ved å leie bil kan du enkelt og effektivt komme deg dit du vil. For eksempel Huldefossen på Moskog tar seg godt ut, med et fall på bortimot 90 meter. Like i nærheten ligger Sunnfjord Museum med blant annet en friluftsavdeling med gamle bygninger i vakre omgivelser. Leiebilen fra Budget gir deg full frihet.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: