Leiebil Brønnøysund Lufthavn


Enten du lander på flyplassen eller ankommer Brønnøysund med hurtigruten, er det praktisk å leie egen bil og være helt uavhengig. Og den får du billig fra Budget Bilutleie Brønnøysund Lufthavn.

 

Brønnøysund Lufthavn

Stasjonsinformasjon

Brønnøysund Lufthavn
Brønnøysund
8905

Tlf.: +47 97567585

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 23:00
tirsdag:
08:00 - 23:00
onsdag:
08:00 - 23:00
torsdag:
08:00 - 23:00
fredag:
08:00 - 23:00
lørdag:
Stengt

Finn stasjonen


Utforsk Brønnøysund med Budget Bilutleie


Brønnøysund er fra gammelt av et handelssted, men de fleste forbinder nok byen nå med hjørnesteinsbedriften Brønnøysundregistrene. Brønnøysund er vel nærmest et begrep når man skal kjøpe bruktbil og sjekke eventuelle heftelser, eller slå opp hvilke firmanavn som er i bruk. For øvrig er både jordbruk og fiske viktige næringsveier. Er du interessert i havbruk, anbefales et besøk på Norsk Havbrukssenter på Toft.

Ikke stress!
Billeie er enkelt i Brønnøysund. Leiebilen får du hos Budget Bilutleie, og det er gratis parkering i hele byen. Med leiebil har du full frihet og kan utforske det flotte kystlandskapet på Helgeland. Skjærgården utenfor har hele 13 000 øyer og småskjær, og også i innlandet er det mye flott natur. Mest kjent i forbindelse med Brønnøysund er selvsagt Torghatten med hullet tvers gjennom fjellet, men du trenger ikke kjøre langt for å se flere fascinerende fjellformasjoner, nydelige sandstrender og vakker natur.