Bilutleie Bodø

Med cirka 50 000 innbyggere er Bodø kommune Nord-Norges nest største, bare Tromsø er større. Fylkesadministrasjonen for Nordland holder til her, og byen er knutepunkt for kommunikasjonen i området med flyplass, hurtigrute, hurtigbåter, jernbane og havn. Herfra er det dessuten fly- og ferjeforbindelse til Lofoten.

Billeie er praktisk, og Budget Bilutleie har gode tilbud og lave priser. Enten du skal besøke noen av Forsvarets anlegg, universitetet eller forretningsforbindelser – eller rett og slett bare oppleve byen og det flotte landskapet – får du full frihet og fleksibilitet ved å leie bil.

 

Bodø

Stasjonsinformasjon

Påls Vei 9
Bodø
8008

Tlf.: +47 75541000

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
07:30 - 16:00
tirsdag:
07:30 - 16:00
onsdag:
07:30 - 16:00
torsdag:
07:30 - 16:00
fredag:
07:30 - 16:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Bodø med Budget Bilutleie

Ta Kystriksveien fra Bodø til Steinkjer

Det kan anbefales en kjøretur på Kystriksveien fra Bodø til Steinkjer. Unn deg en femdagers tur og få med deg hele ruten på 650 kilometer, eller opplev den stykkevis og delt etter som du har tid. Veien bringer deg gjennom vakkert landskap, og blant annet kan du stoppe ved Saltstraumen vel 30 kilometer fra Bodø. Verdens kraftigste tidevannsstrøm er et fascinerende skue.

Når du har leiebil, er det også enkelt å ta en avstikker til sjarmerende Kjerringøy. Her kan du spasere på hvite sandstrender og finne roen. Hvis du har sett filmer basert på noen av Hamsuns romaner, vil du kanskje kjenne deg igjen her.

Kulturopplevelser
Tilbake i Bodø kan du besøke et av de mange museene eller galleriene. Mest kjent er gjerne Norsk Luftfartssenter, der du får et innblikk i Norges luftfartshistorie. Ellers kan Bodø by på midnattssol eller nordlys, avhengig av hvilken årstid du besøker byen på. Det er også gode muligheter til å se havørn, siden Bodø er det stedet i verden som har størst konsentrasjon av havørn.

Og med en billig leiebil fra Budget Bilutleie Bodø kommer du deg dit du vil og har alle muligheter åpne.