Bilutleie Bergen

Norges nest største by er omgitt av fjell og fjorder, og blandingen av ny og gammel bebyggelse i den kompakte bykjernen skaper en sjarmerende stemning. Når det gjelder kommunikasjon, har Bergen det meste: Bergensbanen – selvsagt, flyplass på Flesland, stor eksport-/importhavn, hurtigruten, hurtigbåter i nær sagt alle retninger samt bilferge til Hirtshals. Leiebil får du hos Budget Bilutleie Flesland og i sentrum.

 

Bergen sentrum

Stasjonsinformasjon

Solheimsgaten 15
Bergen
5058

Tlf.: +47 55553955

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
07:00 - 16:00
tirsdag:
07:00 - 16:00
onsdag:
07:00 - 16:00
torsdag:
07:00 - 16:00
fredag:
07:00 - 16:00
lørdag:
08:00 - 14:00

Nærliggende stasjoner

Utforsk Bergen med Budget Bilutleie


Byen har et aktivt næringsliv med navn som mange vil nikke gjenkjennende til: Hansa, Rieber & Søn (Toro), Kaffehuset Friele, Kavli. Her er også en rekke utdannings- og forskningsinstitusjoner, som Universitetet i Bergen, Norges Handelshøyskole, Chr. Michelsens Institutt, Høyteknologisenteret og Haukeland universitetssjukehus med sine 11000 ansatte.

Bergen har en rekke kjente attraksjoner, og blant annet en rusletur på Bryggen blant trehusene fra hansatiden er obligatorisk. Fortsett gjerne til Fisketorget og den nye Mathallen før du tar Fløibanen til fjells og nyter den flotte utsikten. Akvariet er en annen populær severdighet. Utenfor sentrumskjernen venter flere opplevelser, og da er det fint å kunne leie bil. Budget Bilutleie i Bergen og på Flesland hjelper deg med billeie. 

Kjører du sørover, kan du for eksempel se Edvard Griegs hjem på Troldhaugen. Ta også turen innom kongeboligen på Gamlehaugen, som minner om et gammeldags eventyrslott i naturskjønne omgivelser. Er du her på sommerstid, er det fine bademuligheter i parken her. Og har du først leiebil i Bergen, bør du ta deg tid til en avstikker til øyene utenfor. Askøy, Sotra og Øygarden kan by på idylliske fiskevær og spennende kystlandskap. Med utleiebil fra Budget Bilutleie er alle muligheter åpne.