Leiebil Bardufoss Lufthavn

Budget bilutleie Bardufoss

Bardufoss er et av de eldste områdene i Norge der man har tatt av og landet med luftfartøy. På flyplassen kan du hente leiebil hos Budget Bilutleie og begi deg ut på landeveien. E6 går gjennom Bardufoss, som er handelssentrum i Målselv kommune.

 

Bardufoss Lufthavn

Stasjonsinformasjon

Bardufoss Lufthavn
Bardufoss
9201

Tlf.: +47 90936139

Åpningstider

søndag:
09:00 - 23:30
mandag:
08:00 - 23:00
tirsdag:
08:00 - 23:00
onsdag:
08:00 - 23:00
torsdag:
08:00 - 23:00
fredag:
08:00 - 23:00
lørdag:
Stengt

Finn stasjonen


Utforsk Bardufoss med Budget Bilutleie


Forsvaret setter sitt preg på området, med flere militærleirer så vel som Forsvarets høgskole, der ledelsen av Forsvarets kompetanse- og utdanningssenter og Forsvarets studiesenter holder til.

Bardufoss sentrum, Andselv, har butikker, bar, vinmonopol og postkontor. I Istindportalen har man samlet næringsliv, forsvar, kultur og fritid, og her finner du blant annet bibliotek, kino og idrettshall. Med billeie når du også det flotte skianlegget Myrefjell samt barnas juleeventyr, Blånisselandet. Du kan leie bil på Bardufoss lufthavn. Ikke langt unna flyplassen ligger dessuten Polarbadet, et hyggelig innendørs badeanlegg.

Ta også turen til PolarZoo i Bardu, der du kan treffe brunbjørnene Salt og Pepper i tillegg til ulv, gaupe, moskus og mange andre både ville og tamme dyr. Målselvfossen er også vel verdt et stopp. Den ble kåret til Norges nasjonalfoss etter en avstemming i Nitimen, og den vakre fossen er hele 600 meter lang. Målselva er dessuten kjent for sitt gode laksefiske. Med Budget Bilutleie Bardufoss Lufthavn kommer du dit du vil.