Leiebil Andenes

På nordspissen av Andøya i Vesterålen ligger Andenes, som er administrasjonssentrum for Andøy kommune. Ved å leie bil fra Budget Bilutleie Andenes kan du nyte omgivelsene i ditt eget tempo.

Budet Bilutleie har også en utleiestasjon på Andenes Lufthavn, Andøya.

 

Leiebil Andenes

Stasjonsinformasjon

Industriveien 11
Andenes
8480

Tlf.: 47-7614-1565

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
10:00 - 14:00
tirsdag:
10:00 - 14:00
onsdag:
10:00 - 14:00
torsdag:
10:00 - 14:00
fredag:
10:00 - 14:00
lørdag:
Stengt

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Andenes med Budget Bilutleie


På nordspissen av Andøya i Vesterålen ligger Andenes, som er administrasjonssentrum for Andøy kommune. Andenes er et av de største fiskeværene i Nord-Norge, og mange forbinder nok stedet med hvalfangst og hvalsafari. Havfiske er en viktig næringsvei i Andenes, og i tillegg til at det finnes betongvarefabrikk og mekanisk verksted. Turismen er også viktig.

Ved Andøya Rakettskytefelt kan forskere fra hele verden drive romforskning, og Andøy videregående skole er landets eneste der man kan velge romteknologi som studieretning.

Ikke stress
Ved å leie bil fra Budget Bilutleie Andenes kan du nyte omgivelsene i ditt eget tempo. Ta turen til den fantastiske stranden på Bleik, hele 2,5 kilometer lang, eller reis med ferjen til Senja og opplev eventyrøya fra leiebil. Lokalt bør du få med deg Polarmuseet og Andenes fyr med det 40 meter høye tårnet som ble bygd på slutten av 1850-tallet. Er du på Andenes på vårparten, kan du få med deg rockefestivalen Rock mot rus. Billeie gjør det enkelt å dra på spontane utflukter på øya, og Budgets leiebil Andenes er et godt valg.