Bilutleie Ålesund Lufthavn, Vigra

Aalesund

Ålesund har gode forbindelser, med hurtigruteanløp, hurtigbåter, E6 og ekspressbusser til Bergen, Trondheim og Oslo. Ankommer du luftveien, lander du på flyplassen på Vigra. Der finner du Budget Bilutleie og kan ordne deg en billig leiebil til transporten rundt i distriktet.

 

 

Ålesund Lufthavn, Vigra

Stasjonsinformasjon

Ålesund Vigra Lufthavn
Ålesund
6040

Tlf.: +47 70183800

Åpningstider

søndag:
12:00 - 22:00
mandag:
07:30 - 22:00
tirsdag:
07:30 - 22:00
onsdag:
07:30 - 22:00
torsdag:
07:30 - 22:00
fredag:
07:30 - 22:00
lørdag:
09:00 - 13:00

Nærliggende stasjoner

Finn stasjonen


Utforsk Ålesund med Budget Bilutleie


Ålesund har vokst frem rundt fiske og fiskeri. Byens mottak tar imot store mengder fisk, og fiskeforedling er en viktig næringsvei. Fra havnen i Ålesund blir det eksportert fisk og fiskeprodukter, og den brukes også til eksport av møbler og verkstedsprodukter.

En fryktelig brann i 1904 la nesten hele Ålesund øde. Byen ble bygd opp igjen i jugendstil, og denne stilen kan fortsatt oppleves i byens gater. Hvis du er interessert i den ålesundske arkitekturen, bør du legge turen innom Jugendstilsenteret i Apotekergaten.

Det er mye å se også utenfor bykjernen, og ved å leie bil fra Budget Bilutleie Ålesund Lufthavn kan du se deg om i ditt eget tempo. En av de helt store opplevelsene som billeie kan gi deg, er veien fra Geiranger til Trollstigen. Dette er Norge på sitt beste, med dramatisk natur og fantastiske utsyn. Geirangerfjorden havnet faktisk på førsteplass på en av National Geographics rangeringer av UNESCOs verdsarvsteder.

Leiebil gjør det også enkelt å ta en utflukt til Alnes fyr på Godøy. Her finner du et lite fiskevær med en flott sandstrand. Stedet er godt kjent blant surfere, men det er også fint turterreng her enten du vil til fjells eller vil holde deg langs kysten.

Ved å leie bil hos Budget Bilutleie Ålesund Lufthavn har du alle muligheter åpne.