Leiebil Sogndal Lufthavn, Haukåsen

Sogndal er lett tilgjengelig. Du kan reise hit via sjøveien med ekspressbåt fra Bergen - eller du kan ta bussen fra Oslo, Lillehammer, Ålesund, Trondheim eller Bergen. Det er også enkelt å reise hit med fly via flyplassen på Haukåsen. Den enkleste måten å komme seg rundt i distriktet på, er med leiebil fra Budget bilutleie, og hos oss får du leiebil til lave priser. Velkommen!

 

Sogndal Lufthavn, Haukåsen

Stasjonsinformasjon

Sogndal Lufthavn
Kaupanger
6854

Tlf.: +47 57725080

Åpningstider

søndag:
15:00 - 16:00
mandag:
08:30 - 16:00
tirsdag:
08:30 - 16:00
onsdag:
08:30 - 16:00
torsdag:
08:30 - 16:00
fredag:
08:30 - 16:00
lørdag:
15:00 - 16:00

Finn stasjonen


Utforsk Sogndal med Budget Bilutleie


Frukt- og bærdyrking er en viktig næring i distriktet, og saft- og syltetøyprodusenten Lerum er en stor arbeidsgiver. Ikke så langt fra Sogndal ligger også Leikanger og Hermansverk med mange arbeidsplasser knyttet til stats- og fylkesadministrative instanser. Høgskulen i Sogn og Fjordane har nylig fått nytt høyskolebygg i Sogndal, og de cirka 2000 studentene setter sitt preg på stedet.

Hos Budget Bilutleie Sogndal Lufthavn kan du leie bil og dermed enkelt komme deg dit du skal. Sogndal kommune favner forholdsvis vidt, og for eksempel hører både Kaupanger og Fjærland til innenfor kommunegrensene. Begge stedene er vel verdt et besøk. På veien mot Kaupanger kan du besøke De heibergske samlinger, et friluftsmuseum med bortimot 40 bygninger som ligger i naturskjønne omgivelser.

Fjell, fjord og isbreer er stikkord for Fjærland, et idyllisk sted i vakker vestlandsnatur. Her er det mye å se og gjøre. Du kan kjøre til Supphellebreen og Bøyabreen før du besøker bremuseet. Du kan drikke kaffe på tradisjonsrike og sjarmerende Hotel Mundal. Du kan gå på bokjakt blant endeløse hyller i alle naustene og småhusene som utgjør Bokbyen Fjærland.

Med en billig leiebil fra Budget Bilutleie står opplevelsene i kø.

Bestill en bil eller varebil

  1. Hente

    Norge

  2. Levere

  3. Søk

    • Hvis du er under 30 eller, trenger vi din fødselsdato for å kunne vise deg det best egnete utvalget av kjøretøy. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: