Leiebil Gol

Bestill leiebilen din med Budget Bilutleie Gol og nyte det naturskjønne området med fjell, vakre turstier og flotte fossefall.

 

Gol sentrum

Stasjonsinformasjon

Sentrumsvegen 18
Gol
3550

Tlf.: +47 32076400

Åpningstider

søndag:
Stengt
mandag:
08:00 - 16:00
tirsdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lørdag:
Stengt

Finn stasjonen


Utforsk Gol med Budget Bilutleie


Gol grenser til Oppland Nord-Aurdal i nord og Sør-Aurdal i øst, og er perfekt for en aktiv familieferie. Det er store muligheter for ridning, ski, golf, gokart, fotturer, sykling, fiske og kanopadling.

Her kan du nyte det naturskjønne området med fjell, vakre turstier og flotte fossefall. F.eks. Hydnefossen som ligger ved Hemsedal Golf & Alpinanlegg, hvor du har bra utforskjøring og om sommeren kan du spille golf i naturskjønne omgivelser. Om du reiser med barn så kan dere ri, kjøre gokart eller lage egen glasskunst på Halling glassblåseri.

Storefjell Horse Center tilbyr daglige turer for barn og det er gode muligheter for å leie båt eller kano i Gol og Golfjellet. For de modige tilbyr Gol spennende rafting. Hvis du skal leie bil fra Avis Bilutleie i Gol, så tar du deg lett tørrskodd tilbake til hotellet eller til en av Gols mange flotte spa, der du kan bli skjemt bort fra topp til tå.

Prøv en dagstur til Langedrag naturpark i Tunhovd. Den spennende parken ligger 1000 meter over havet, og tilbyr 25 ulike dyrearter, inkludert elg, gaupe, ulv, reinsdyr og fjellrev. I parken kan barna prøve å melke en geit, ride eller se levende ulver. Besøker du Gol på vinteren har du mange førsteklasses alpine områder å velge mellom. Avis Bilutleie Gol ønsker deg velkommen.